"Ο αγλόριθμος της απάτης": Καυστικό σχόλιο του Σ. Γαβριηλίδη για το κοινωνικό μέρισμα - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

"Ο αγλόριθμος της απάτης": Καυστικό σχόλιο του Σ. Γαβριηλίδη για το κοινωνικό μέρισμα


Ένα σχόλιο - γροθιά στο στομάχι απέστειλε στα ΜΜΕ ο - εορτάζων σήμερα - Σάββας Γαβριηλίδης, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Ημαθίας, σχετικά το "κοινωνικό μέρισμα". 

Το μήνυμά του αναφέρει:

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!
Ή Περί κοινωνικού μερίσματος.

Άνδρας υπηρετήσας την προσφιλή μας πατρίδα στους πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων, και με πιστοποιημένη πλέον Βαριά Αναπηρία, χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο και μη δυνάμενος να εργασθεί, με μόνο εισόδημα το προνοιακό επίδομα,  δεν δικαιούται να λάβει το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ, επειδή οι οικείοι του (εν προκειμένω  ο πατέρας του) δεν τον πετάξαν στους δρόμους και συμβιούν.

Μάλλον, όταν ο Πρόδρομος Γαβριηλίδης του Σάββα, (ήδη 40χρονος), περίμενε τον εχθρό στο ποτάμι, ψηλά στον ΕΒΡΟ, ο προφεσόρος που συνέταξε τον αλγόριθμο των δικαιούχων  του «Κοινωνικού Μερίσματος» κυκλοφορούσε με σκουλαρίκια στο Γ.Ε.ΕΘ.Α ή φυγόστρατος έχτιζε καριέρα με copy-paste στην αλλοδαπή.

Βέροια 5 του Δεκέμβρη 2017

Με πολλή αγανάκτηση 

ΣΑΒΒΑΣ Π. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');