Ο Φίλιππος Βέροιας γιόρτασε τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα


Τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα γιόρτασε ο Φίλιππος Βέροιας το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Χώρου Τεχνών.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η επιτροπή χάντμπολ του Α.Π.Σ. “Φίλιππος Βέροιας”, ξεκίνησε με ένα σύντομο αφιέρωμα στην ιστορία του Φιλίππου ξεκινώντας από το 1977 μέχρι σήμερα, κάνοντας αναφορά στον βασικό κορμό της ομάδας του 1977, τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Τουρνουά Handball.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν όσοι διετέλεσαν Πρόεδροι του Συλλόγου τα τελευταία 40 χρόνια, οι άνθρωποι δηλαδή που συνέβαλαν στο να χαραχτεί ο Φίλιππος Βέροιας ως πολύτιμη ομάδα με σημαντική αξία στην ιστορία του χάντμπολ.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν (με αλφαβητική σειρά): Γαβριηλίδης Γεώργιος, Γεωργιάδης Ηρακλής, Ιωάννου Νικόλαος, Καζαντζίδης Φιλάρετος, Κορωνάς Αντώνιος, Ντόβας Διονύσης, Οικονομόπουλος Στέφανος, Ουσουλτζόγλου Νικόλαος, Τρανίδης Μιχάλης, Τραπεζανλίδης Γιώργος, Πέτρος Φύκατας, Γιώργος Φύκατας.

Μετά το πέρας της απονομής τιμητικών διπλωμάτων, ακολούθησε συναυλία με το Βεροιώτικο Μουσικό Σχήμα “Μπούσουλας”, με τη συμμετοχή του Βασίλη Λυκοστράτη.



Πηγή: Verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο