Ο Φίλιππος Βέροιας γιόρτασε τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Ο Φίλιππος Βέροιας γιόρτασε τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα


Τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα γιόρτασε ο Φίλιππος Βέροιας το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Χώρου Τεχνών.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η επιτροπή χάντμπολ του Α.Π.Σ. “Φίλιππος Βέροιας”, ξεκίνησε με ένα σύντομο αφιέρωμα στην ιστορία του Φιλίππου ξεκινώντας από το 1977 μέχρι σήμερα, κάνοντας αναφορά στον βασικό κορμό της ομάδας του 1977, τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Τουρνουά Handball.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν όσοι διετέλεσαν Πρόεδροι του Συλλόγου τα τελευταία 40 χρόνια, οι άνθρωποι δηλαδή που συνέβαλαν στο να χαραχτεί ο Φίλιππος Βέροιας ως πολύτιμη ομάδα με σημαντική αξία στην ιστορία του χάντμπολ.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν (με αλφαβητική σειρά): Γαβριηλίδης Γεώργιος, Γεωργιάδης Ηρακλής, Ιωάννου Νικόλαος, Καζαντζίδης Φιλάρετος, Κορωνάς Αντώνιος, Ντόβας Διονύσης, Οικονομόπουλος Στέφανος, Ουσουλτζόγλου Νικόλαος, Τρανίδης Μιχάλης, Τραπεζανλίδης Γιώργος, Πέτρος Φύκατας, Γιώργος Φύκατας.

Μετά το πέρας της απονομής τιμητικών διπλωμάτων, ακολούθησε συναυλία με το Βεροιώτικο Μουσικό Σχήμα “Μπούσουλας”, με τη συμμετοχή του Βασίλη Λυκοστράτη.Πηγή: Verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');