Στέλιος Μεϊμαρίδης: Θα φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και θα είμαι συνεχώς στην πρώτη γραμμή για το Επιμελητήριο Ημαθίας - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Στέλιος Μεϊμαρίδης: Θα φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και θα είμαι συνεχώς στην πρώτη γραμμή για το Επιμελητήριο Ημαθίας


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Η λέξη ευχαριστώ είναι μικρή για να αποδώσει αυτό που θέλω να εκφράσω προς όλους εσάς που ενισχύσατε το Επιμελητήριο Ημαθίας με τη συμμετοχή σας στις εκλογές, όλους που δώσατε μια τεράστια νίκη στο συνδυασμό μας και στον Γιώργο Μπίκα και όλους εσάς που στηρίξατε την υποψηφιότητά μου και με αναδείξατε πρώτο σύμβουλο στο Μεταποιητικό Τμήμα και πρώτο ανάμεσα στους υποψήφιους όλων των συνδυασμών. 

Να είστε σίγουροι ότι θα φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και θα είμαι συνεχώς στην πρώτη γραμμή για το Επιμελητήριο Ημαθίας και για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο της αγοράς. 
Στέλιος Μεϊμαρίδης 
Επιχειρηματική Ανανέωση

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');