Τι δήλωσαν Μπίκας και Γιάγκογλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στις Επιμελητηριακές Εκλογές της Ημαθίας (βίντεο - φώτο)


Ενωτικός εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Γιώργος Μπίκας, στις δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εκλογή προέδρου και μελών της Διοίκησης, ενώ ο η δήλωση του έτερου υποψηφίου για την Προεδρία, Τάσου Γιάγκογλου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αινιγματική, όσον αφορά τις προθέσεις του για το μέλλον.


Όπως και να έχει, το βράδυ της Κυριακή υπήρξαν δύο νικητές, ο Γιώργος Μπίκας που είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής των εκλογών, με ποσοστό 64%, αλλά και ο Τάσος Γιάγκογλου, που έδωσε έναν τίμιο αγώνα και έλαβε την προτίμηση του 36% του εκλογικού σώματος του Επιμελητηρίου Ημαθίας.


Και οι δύο μαζί, είναι από κοινού νικητές γιατί ώθησαν 2.392 άτομα να συμμετάσχουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας. 

Σε επίπεδο κορυφής, δηλαδή μεταξύ των δύο επικεφαλής και υποψηφίων προέδρων, θα μπορούσαμε να πούμε πως κρατήθηκε μία πολύ αξιοπρεπής στάση. Όσον αφορά σε κατώτερα επίπεδα ή παράπλευρα... συστήματα δεν ισχύει απόλυτα το ίδιο, καθώς - ίσως ελάχιστες, αλλά ηχηρά - υπήρξαν απαράδεκτες συμπεριφορές που κάθε άλλο παρά τιμούν την διαδικασία (δεν αναφερόμαστε μόνο στις εκλογές, αλλά και στην προεκλογική περίοδο). Ωστόσο, ήταν μέρα "γιορτινή" για τον Επιμελείν και το Επιχειρείν η Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και θα μείνουμε σε αυτά, προς το παρόν.

Δείτε στο βίντεο του Verianet.gr τις δηλώσεις των δύο υποψηφίων και στιγμές από την καταμέτρηση και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, καθώς και χαρακτηριστικές φωτογραφίες του InVeria.gr:












Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο