Το "είσαι πολύ μαλάκας" του Καλαϊτζίδη στον Βοργιαζίδη και η σφοδρή κόντρα λόγω... δημοσιεύματος!


Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, με αφορμή δημοσίευμα του Verianet.gr που ανέφερε πως οι δύο άντρες λογομάχησαν έξω από τις δικαστικές αίθουσες, μετά το τέλος της δίκης αγροτών της Βέροιας, με αφορμή το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εληάς. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κώστας Καλαϊτζίδης ζήτησε και προσωπικά από τον Κώστα Βοργιαζίδη (νωρίτερα είχε γίνει υπηρεσιακά από την Π.Ε. Ημαθίας προς τον Δήμο Βέροιας) να μετακινηθεί μερικά μέτρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εληάς, για να εξυπηρετηθούν οι διοργανωτές της 4ης Γιορτής Σοκολάτας (που διοργανώνει η Π.Ε. Ημαθίας) στο στήσιμο της σκηνής κλπ. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Δήμαρχος αρνήθηκε και έλαβε ως ανταπάντηση από τον αντιπεριφερειάρχη την "εθνική" προσφώνηση ή εξύβριση, αναφέροντάς του "είσαι πολύ μαλάκας". 

Με αφορμή την δημοσιοποίηση του θέματος, πρώτος ο Δήμος Βέροιας εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12) και η... στιχομυθία για τα αν ο ένας είπε τον άλλο "μαλάκα" και αν θα έκαναν μεταξύ τους μηνύσεις, συνεχίστηκε μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης (19/12).

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα του Verianet.gr

Οι ανακοινώσεις, χρονολογικά: 

Δελτίο Τύπου από Δήμο Βέροιας

Για άλλη μια φορά έχασε τη ψυχραιμία του ο κος Αντιπεριφερειάρχης 

θέλοντας μάλλον να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την καθυστερημένη άφιξή του στο Δικαστήριο όπου επρόκειτο να εξεταστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των αγροτών του κόμβου της Κουλούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης επιχείρησε να «συνετίσει» το Δήμαρχο Βέροιας γιατί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου στο Πάρκο της Εληάς δεν τοποθετήθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις της Περιφερειακής Ενότητας. 
Σε μια ακόμη επίδειξη ασέβειας προς τους θεσμούς και τα θεσμικά πρόσωπα, ο κ. Καλαϊτζίδης έχασε τη ψυχραιμία του, εξυβρίζοντας το Δήμαρχο και μάλιστα δημόσια. Δυστυχώς, το πρωτοφανές γεγονός για τη δημόσια ζωή του τόπου μας, δεν προκαλεί πλέον καμία έκπληξη. 
Φαίνεται πως ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξακολουθεί να είναι θυμωμένος από την παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου 2017, οπότε και αποχώρησε από τη θέση του στην εξέδρα των επισήμων, γιατί απλά δεν τοποθετήθηκε δίπλα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, αγνοώντας επιδεικτικά το πρωτόκολλο εθιμοτυπίας και αφήνοντας σύξυλους τους διοργανωτές και τους υπόλοιπους επισήμους. 
Σε κάθε περίπτωση, δε θα πρέπει να ανησυχεί ούτε ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης ούτε και ο κονδυλοφόρος του αφού ο Δήμαρχος Βέροιας ουδέποτε θα έμπαινε στον κόπο να απειλήσει με μήνυση τον Αντιπεριφερειάρχη. 
Μάλιστα, δεν επρόκειτο να γίνει καμία δημόσια αναφορά στο γεγονός από την πλευρά του Δημάρχου εάν δεν είχε προηγηθεί ανακριβές δημοσίευμα σε τοπικό μέσο. 

Απάντηση Καλαϊτζίδη στην ανακοίνωση του Δ. Βέροιας:

Με ιδιαίτερη έκπληξη παρατήρησα  τον λίβελο  του δημάρχου Βέροιας, ο οποίος σε  είκοσι σειρές κειμένου  αναφέρεται στο όνομα μου έξι φορές!
Αδυνατώ να τον ακολουθήσω, λόγω αρχών και αξιοπρέπειας, στο μένος και την ανασφάλεια που τον χαρακτηρίζει.
Αυτές τις Άγιες Μέρες ας ευχηθούμε να πλημμυρίσει  γαλήνη στην καρδιά των συνανθρώπων μας, μακριά από κακίες, μίση και μυθομανίες.
Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της Ημαθίας και φυσικά και στον δήμαρχο Βέροιας.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Απάντηση του Δημάρχου Βέροιας στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας 

«Κύριε Αντιπεριφερειάρχα, να είστε καλά. Μας κάνατε να γελάσουμε με τα γραφόμενά σας. Χρόνια Πολλά». 

***

Όπως καταλαβαίνετε, οι δύο Πόντιοι Κωνσταντίνοι, που τυγχάνει να είναι και πολιτικοί άρχοντες του μεγαλύτερου Δήμου της Ημαθίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, αντίστοιχα, μετά από την αξέχαστη κόντρα για το ποιος θα διαχειρίζεται το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας και να διαχειρίζεται την φτώχεια του κόσμου (οι κακές γλώσσες λένε πως ήταν και κόντρα για το ποιος θα επωφελείται πολιτικά από αυτό, κάτι που καταδικάζουμε απερίφραστα και μόνον ως σκέψη!), τώρα βρήκαν έναν άλλο λόγο για να εκδηλώσουν την αντιπάθεια που τρέφει ο ένας για τον άλλον...

Όσοι δεν βλέπετε κανένα νόημα σε όλα αυτά, μην ανησυχείτε, δεν είναι στραβός ο γιαλός, αυτοί αρμενίζουν στραβά.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο