Ο Βεροιώτης αθλητής Κ. Πετράκης ο πρώτος Βεροιώτης σε παραολυμπιακούς αγώνες και μόνος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην διοργάνωση!


ΔΤ: Η μεγαλύτερη στιγμή για έναν αθλητή με αναπηρία είναι η συμμετοχή του σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να ζήσει ένας αθλητής είναι να παρελάσει κρατώντας τη σημαία της χώρας του σε αυτούς τους αγώνες. 

Ιστορική στιγμή για το μόλις τριών ετών Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, ιστορική στιγμή για τον αθλητή Κωνσταντίνο Πετράκη, που θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες 2018, ιστορική στιγμή για την πόλη της Βέροιας που θα έχει για πρώτη φορά εκπρόσωπο στην μεγαλύτερη γιορτή του Παραολυμπιακού Αθλητισμού. 

Η συγκίνηση για όλους μας είναι πολύ μεγάλη, γιατί βλέπουμε τους κόπους του αθλητή μας να ανταμείβονται, τις προσπάθειες όλων εμάς που βρισκόμαστε πίσω από τους αθλητές να καρποφορούν και το σωματείο μας, με σωστή και μεθοδική δουλειά να κατακτά τον έναν στόχο πίσω από τον άλλον και να εκπληρώνει τον βασικό σκοπό ίδρυσής του.

Κωνσταντίνε Πετράκη, η Διοίκηση, τα μέλη, οι προπονητές και οι συναθλητές σου, νιώθουμε υπερήφανοι και συγκινημένοι για την ανευ προηγουμένου ιστορική επιτυχία σου. Μόνο και μόνο η συμμετοχή σου στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη και μάλιστα ως μοναδικού εκπροσώπου της χώρας μας σε ένα καινούριο άθλημα, είναι από μόνο του μεγαλειώδες γεγονός, ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος. Το μέλλον σου ανήκει και είμαστε δίπλα σου.

Καραϊωσήφ Αλέξανδρος
Καθ. Φ.Α. - Προπονητής ΑμεΑ
Ιδρυτής Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο