Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια πινακίδας ονοματοθεσίας της οδού "Ειδικού Φρουρού Χαρ. Αμανατίδη" στη Βέροια (φώτο)


Σε κλίμα συγκίνησης και με μια σεμνή τελετή έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας ονομασίας της οδού μπροστά από την Σχολή Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας στο Πανόραμα Βέροιας, που φέρει εδώ και λίγο καιρό το όνομα του Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ώρα υπηρεσίας ξημερώματα 30ης προς 31η Δεκεμβρίου 2014 στην Αθήνα.


Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην μητέρα και στον αδελφό του δολοφονηθέντα ειδικού φρουρού, Παρθένα Αμανατίδου και Κώστα Αμανατίδη, οι οποίοι παρέλαβαν την σημαία των αποκαλυπτηρίων, ενώ με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στο μοιραίο εκείνο βράδυ ο Στράτος Μαυροειδάκος, γενικός γραμματέας της Ένωσης Ειδικών Φρουρών. 


Παρόντες στην τελετή, πέρα από τους συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού, ήταν ο Γενικός Επιθεωρητής Β. Ελλάδος αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σιμούλης και άλλοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης, ο Διοικητής της ΠΥ Βέροιας επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας, ο βουλευτής Γιώργος Ουρσουζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος , ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος κ.α.


Χαιρετισμό έκανε ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσης Κούγκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Χρήστος Σιμούλης και ο Γ.Γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής Στράτος Μαυροειδάκος, ενώ ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη.  












































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο