Στη Θεσσαλονίκη για να δουν τον Τσίπρα αύριο (28/3) οι ροδακινοπαραγωγοί της χώρας - Μαζική συμμετοχή αναμένεται από την Ημαθία


Για αύριο, Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο ξενοδοχείο Grand Hotel, στην οδό Μοναστηρίου, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Παραγωγικού Συνεδρίου που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη.

Για αύριο είναι όμως και το ραντεβού των ροδακινοπαραγωγών όλης της χώρας, καθώς αποφάσισαν πριν λίγες μέρες στη Βέροια να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο και να επιδιώξουν να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό και να του θέσουν τα αιτήματά τους για τις αποζημιώσεις από την βροχόπτωση του περσινού Ιουλίου και το εμπάργκο. 

Ήδη με ανακοινώσεις τους οι Αγροτικοί Σύλλογοι Βέροιας και Νάουσας έχουν προαναγγείλει την μίσθωση λεωφορείων για τον σκοπό αυτό. 

Η μετακίνησή των Αγροτών της Βέροιας θα γίνει με λεωφορεία τα οποία θα ξεκινήσουν στις 17.00 το απόγευμα από τον κόμβο της Κουλούρας και τα τηλεφώνα για το κλείσιμο θέσης είναι:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ  6975108971
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΑΝΑΣ 695439714
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ 6974844488

Οι αγρότες της Νάουσας μπορούν να καλούν στον Αγροτικό Σύλλογο "Μαρίνος Αντύπας", στο τηλέφωνο 6975919478 για να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

(φώτο αρχείου InVeria.gr από την επίσκεψη Τσίπρα στην Κουλούρα, 10/7/2014)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο