Βέροια: Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε 58χρονος


Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε 58χρονος συνταξιούχος του τμήματος Καθαριότητας του Δ. Βέροιας, το  βράδυ της Πέμπτης (15/3/2018), έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr πρόκειται για τον Χ. Π., ο οποίος μόλις τον Δεκέμβριο του 2017 βγήκε στη σύνταξη, αλλά οι συνάδελφοι του κρατούσαν επαφές μαζί του και αυτοί ήταν, μαζί με την γειτονιά που διέμενε, που ειδοποίησαν τις αρχές ότι δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και μέρες.


Στην μονοκατοικία που διέμενε ο θανών μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας, του Αστυνομικού Τμήματος και του Εγκληματολογικού Τμήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής σε περίπτωση που χρειαζόταν η παρέμβαση. Τελικά επιστρατεύθηκε κλειδαράς που άνοιξε την πόρτα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr από το επιτόπιο ρεπορτάζ, ο νεκρός εντοπίστηκε στο κρεβάτι του, ενώ οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν πως πρόκειται για θάνατο που προήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, διενεργείται προανάκριση και αναμένεται η εξέταση από ιατροδικαστή για να διαλευκάνει την υπόθεση. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο