Δ. Βέροιας: Εντάχθηκαν έργα ύψους 692.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία


Για την ένταξη έργων Αγροτικής Οδοποιίας στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης από το Δ. Βέροιας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας (16/4). 

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, στις 13 Απριλίου 2018 κοινοποιήθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο επικαιροποιημένος πίνακας κατάταξης των αξιολογημένων προτάσεων για τη δράση «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης»με τον οποίο εγκρίνεται η οριστική ένταξηέργων αγροτικής οδοποιίας για το Δήμο Βέροιας, συνολικού προϋπολογισμού 692.857€, ύστερα από την επιτυχή αξιολόγηση των προτάσεων που είχε καταθέσει ο Δήμος.

Οι προτάσεις που εγκρίθηκαν αφορούν έργα βελτίωσης του δικτύου αγροτικών δρόμων στο αγρόκτημα Μακροχωρίου, ύψους 440.572€, και Αγίου Γεωργίου, 251.720€, του Δήμου Βέροιας. Με την ολοκλήρωση των έργων αναμένεται να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής πρόσβαση του τοπικού αγροτικού πληθυσμού στα αγροτεμάχια των συγκεκριμένων περιοχών, διευκολύνοντας σημαντικά το καλλιεργητικό έργο καθώς και το εμπόριο των νωπών αγροτικών προϊόντων μέσω της ταχύτερης και ασφαλέστερης μεταφοράς τους.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο