Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Ποδοφαίρου Δημοτικών Σχολείων περιοχής Βέροιας


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ των Δημοτικών Σχολείων Βέροιας που διοργάνωσε η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. 

Περίπου 150 μαθητές από τα 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 12ο, 14ο, 16ο Δημοτικά σχολεία της Βέροιας κατέκλυσαν την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 το Αθλητικό Κέντρο Ραχιάς και είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής προσφέροντας γκόλ και υπέροχες φάσεις μέσα στο πλαίσιο  της ευγενούς άμιλλας. Στους μαθητές-τριες απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής. 

Στην προσπάθεια που καταβάλει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής για την μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών στον αθλητισμό, την δια βίου άσκηση και τον ενστερνισμό των αθλητικών ιδεωδών υπάρχουν αρωγοί. 

Η Διευθύντρια και πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ημαθίας κα Αναστασία Μαυρίδου ευχαριστεί τους υπεύθυνους και προπονητές της Α.Ε.Π. Βέροιας κυρίους Γαΐτάνο Στέφανο και Χριστοφορίδη Δημήτριο για την παροχή υλικοτεχνικής υποδομής και την παραχώρηση του γηπέδου, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των Σχολείων και όλους όσους με τον τρόπο τους βοηθούν στην επιτυχία των σχολικών αγώνων.




Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο