Οργή στην τοπική κοινωνία για την προκλητική συμπεριφορά του 45χρονου δικηγόρου που προκάλεσε ατύχημα και διέφυγε


Δεν λέει να καταλαγιάσει ο θόρυβος μετά το εξοργιστικό τροχαίο, λόγω της συμπεριφοράς του οδηγού, ο οποίος αφού χτύπησε με το όχημά του την πρόσοψη φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στην οδό Μητροπόλεως, σαν να μην έτρεχε τίποτα έφυγε από το σημείο, αδιαφορώντας μάλιστα για την παραπάνω ζημιά που προκάλεσε η κάθοδος από το πεζοδρόμιο στο όχημά του. 

Από την πρώτη στιγμή ήταν σε εμάς γνωστό πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 45χρονος δικηγόρος, με έδρα την Αθήνα. Αυτό που εξετάζεται είναι γιατί λειτούργησε έτσι, ποιοι οι λόγοι που τον έκαναν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και γιατί έφυγε τόσο ανεύθυνα από το σημείο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 45χρονος προσπάθησε να κρύψει το όχημα για να μην εντοπιστεί άμεσα, πληροφορία που ωστόσο εξετάζεται για την ακρίβειά της. 

Προφανώς οι αστυνομικές αρχές προέβησαν σε όλα τα δέοντα, έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών, λαμβάνονται καταθέσεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους (αυτόν της δικαιοσύνης αρχικά και στη συνέχεια της αποζημίωσης για τις ζημιές που προκλήθηκαν). 

Θα αναμένουμε επίσημη ενημέρωση και να δοθούν ΕΠΙΣΗΜΕΣ απαντήσεις για το εάν ήταν ο οδηγός, για παράδειγμα, υπό την επήρεια αλκοόλ ή αν προσπάθησε να αποφύγει άτομο που διέσχιζε τον δρόμο, όπως διαφαίνεται πως ισχυρίζεται σε ανάρτησή του στο fb ο 45χρονος.

Αυτά προς το παρόν, με την παράκληση για ψυχραιμία, από κάθε πλευρά

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο