ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ! Θερινή προετοιμασία μαθητών Γυμνασίου από το ΕΝΑ!


ΔΤ: Στο Φροντιστήριο ένα γνωρίζουμε ότι οι καλοί μαθητές του Λυκείου «χτίζονται» από το Γυμνάσιο.  Γι αυτόν το λόγο οργανώνουμε, μόνο εμείς,  για τους μαθητές Γυμνασίου ένα πρόγραμμα θερινής προετοιμασίας, με πολύ χαμηλά δίδακτρα, διάρκειας τουλάχιστον 5 εβδομάδων που ξεκινάει στις 20 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου. 

Έτσι, εντάσσουμε τους μαθητές μας στην καινούργια ύλη ομαλά, καλλιεργούμε την κρίση τους κι ενδυναμώνουμε την αυτενέργειά τους. Εστιάζουμε στα βασικά μαθήματα: ΑΡΧΑΙΑ–ΕΚΘΕΣΗ–ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΦΥΣΙΚΗ–ΧΗΜΕΙΑ.

Ειδικά για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου η προετοιμασία θα τους βοηθήσει να ενταχθούν ομαλά στο νέο σχολικό τους περιβάλλον και να διαχειριστούν με ευκολία τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του Γυμνασίου.

Στους μαθητές μας του Γυμνασίου παρέχουμε:
- διαγνωστικό τεστ / δωρεάν φροντιστηριακών βιβλία / ενημέρωση και συνεργασία με τους γονείς / επαφή με το εξωσχολικό βιβλίο στα πρότυπα του Λυκείου / συνεχή υποστήριξη των μαθητών για τα διαγωνίσματά τους ακόμη και στα μαθήματα που δε διδάσκονται στο φροντιστήριο / ειδικά σεμινάρια δημιουργικής γραφής από εξειδικευμένους καθηγητές με μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2331021022 ή στο info@enaveria.gr.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο