Η Βέροια προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος - Νίκη επί των Χανίων με 2-1 στην παράταση


Την πρόκρισή της στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης 28/9 στο Δημοτικό στάδιο, μπροστά σε 600 περίπου φιλάθλους της, τα Χανιά με σκορ 2-1 στην παράταση (κ.α. 1-1).

Η "Βασίλισσα" ήταν μια κλάση ανώτερη από τους φιλοξενούμενους, είχε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, δεν της δόθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι και απόλυτα δίκαια (το παραδέχθηκε και ο προπονητής των Χανίων) προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Θεσπρωτό.

Ένα ακόμη στοιχείο που δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη των "κυανέρυθρων" είναι το γεγονός ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έχασαν τον αρχηγό τους Στέλιο Μαραγκό, που τραυματίστηκε στην προθέρμανση, ενώ εκτός έμειναν την τελευταία στιγμή με μικροπροβλήματα και οι Στίκας, Μπούζας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Μπήκε στο ματς με επιθετικές διαθέσεις και είχε νωρίς δυο επικίνδυνα σουτ. Στο 3’ ο Μπλέτσας από καλή θέση σούταρε άουτ ενώ στο 8’ σουτ του Μπουκουβάλα έξω από την περιοχή αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Μετά το τέταρτο τα Χανιά βγήκαν μπροστά και στο 15’ ο Μάναλης, μετά από λάθος στην άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 16’ σουτ του Κόλα έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να αναζητά τρόπο να βάλει την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου. Στο 29’ ο Φασίδης προσπάθησε με ανάποδο από κοντά να σκοράρει αλλά ο Γκάνσιερ έδιωξε ενώ στο 35’ ο Ορφανίδης μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Μπάτζος έδιωξε κόρνερ. Στο 39’ ο Μπουόλι έκλεψε, μπήκε στην περιοχή, έκανε δυο σουτ αλλά και τις δυο φορές ο Κατσιμήτρος απόκρουσε.

Στο 43’ η ΒΕΡΟΙΑ άνοιξε στο σκορ. Ο Μπουκουβάλας πήρε την πάσα από τον Μπουόλι, έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας των Χανίων απόκρουσε και ο Παπαχρήστος από κοντά με πλασέ σημείωσε το 1-0.


Στο δεύτερο μέρος, τα Χανιά ισοφάρισαν νωρίς. Στο 51’ ο Μαρτσάκης έδωσε ασίστ στον Λεμονή και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-1.

Στο 59’ ο Κατσιμήτος ανέτρεψε καθαρά τον Φασίδη αλλά δεν δόθηκε το πέναλτι, κάτω από εντονότατες διαμαρτυρίες!

Στο 65’ η ΒΕΡΟΙΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουόλι. Ο επιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ προσπάθησε δυο φορές μέσα από την περιοχή, αλλά το πρώτο σουτ αποκρούστηκε από αμυντικό και το δεύτερο πέρασε άουτ.

Στο 70’ πάλι ο Μπουόλι έκανε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 72’ ο Παπαχρήστος βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης μέσα στην περιοχή αλλά ο Κατσιμήτρος απόκρουσε.

Στο 74’ τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Μάναλης έκανε πλάσε από κοντά αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν τα Χανιά και στο 89’ όταν ο Ξεπαπαδάκης έκανε αμαρκάριστος σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν όταν ο Κόλα έκλεψε την μπάλα από τον Ορφανίδη, έφυγε μόνος στην αντεπίθεση αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον Παπαδόπουλο. Έτσι το ματς πήγε στην παράταση.

Στο 4ο λεπτό της παράτασης η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια κεφαλιά του Μπουόλι μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ. Στο 12ο λεπτό ο Κατσούκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης, στο 114’ ο Φασίδης με απευθείας χτύπημα φάουλ, από μεγάλη απόσταση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 2-1. Στις καθυστερήσεις της παράτασης, ο Φασίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 από κοντά.

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου) – Νάστος (Πρέβεζας/Λευκάδας)
4ος διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης (63’ Ιωάννου), Παπαχρήστος, Περδίκης, Ισαακίδης (63’ Μπελεβώνης) Μασούρας (85’ Μουχάλης), Μπλέτσας, Ορφανίδης (97’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι (97’ Δερμητζόγλου).

ΧΑΝΙΑ: Κατσιμήτρος, Γκανσιέρ (81’ Νικολής), Ζιουλης, Μπάτζιος, Χιντζίδης, Λούκας (56’ Ξεπαπαδάκης), Ναζίμ (79’ Ιμεραλιλάι), Λεμονής, Κόλα, Μάναλης (79’ Σκέντζος), Μαρτσάκης (99’ Ελευθεριάδης).

Πηγή: kerkidasport.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο