ex-Αιρετικα: Οι... υπόγειες κινήσεις και το "ψήσιμο" στα κεντροαριστερά για τον Δ. Βέροιας


👉 Μπορεί να είναι θέμα χρόνου να «ανάψει» για τα καλά το… πάρτι των βουλευτικών εκλογών (τα… στοιχήματα αρχίζουν να βάζουν πάλι συγκεκριμένες ημερομηνίες, πχ 5 Μαρτίου 2023, Κυριακή της Ορθοδοξίας, πρώτη Κυριακή μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας), ωστόσο στα δημοτικά είμαστε ακόμα στην φάση της… προθέρμανσης.

👉 Μπορεί να υπήρξαν κάποια… ανοίγματα χαρτιών (όπως του Χαλκίδη που ανακοίνωσε), αλλά από την άλλη υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο και υπόγειες διεργασίες. 

👉 Για παράδειγμα, έρχονται ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για «μαρκαρίσματα» του Βοργιαζίδη σε άτομα εκτός της παράταξής του (ήδη εκλεγμένους) ή σε «φαμίλιες» που ήταν απέναντι ή – έστω – ουδέτεροι. 

👉 Πολλοί σχολιάζουν την ξαφνική «αγάπη» στον σπουδαίο διεθνούς φήμης Βεροιώτη πιανίστα Πάνο Τροχόπουλο ως μία προσέγγιση προς τον ιδιαίτερα δραστήριο και αξιόλογο δικηγόρο και δημοτικό σύμβουλο Βέροιας Κώστα Τροχόπουλο. 

👉 Επίσης, δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν με καχυποψία την πρόσφατη ανακίνηση του θέματος της αγοράς της Βίλας Βικέλα, άλλοι δε, συνδυάζουν την υπόθεση αυτή με την πρόσφατη αγορά του κτιρίου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Τσαλέρα από τον Δήμο Βέροιας. 

👉 Βεβαίως, οι «κακές γλώσσες» που θέλουν αυτές τις ενέργειες, που γίνονται με χρήματα του Δήμου ή αξιοποίηση προγραμμάτων, να έχουν ψηφοθηρικούς σκοπούς από πλευράς της διοίκησης, προφανώς είναι κακεντρεχείς. 

👉 Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι στην διοίκηση δεν είναι μόνος ο Βοργιαζίδης, οπότε προφανώς και δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοια κόλπα υπέρ ψηφοθηρικών σκοπών η συνεργαζόμενη παράταξη Μπατσαρά, που πλέον υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Χαλκίδη (εκτός και αν προκύψει και άλλος υποψήφιος που περάσει από το… δεξιόμετρο επιτυχώς)

👉 Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος – όσο και αν από κάποιους θεωρείται πως έχει καβαλήσει το καλάμι για τα καλά μετά την εικόνα που εμφανίζουν οι αντίπαλοί του – δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Κάνει… μπασίματα σε διάφορους χώρους, με στόχο να πετύχει το στοίχημά του, να ξεπεράσει ακόμα και τον Ανδρέα Βλαζάκη σε μακροημέρευση. 

👉 Που ξέρετε, μπορεί καταφέρει με την τρίτη ευκαιρία που πιστεύει ότι θα του δώσουν οι Βεροιώτες να προσεγγίσει έστω στο ελάχιστο και την επιτυχία του έτερου πρώην Δημάρχου, του Γιάννη Χασιώτη.

👉 Ενδιαφέρον παρουσιάζεται και στα κεντροαριστερά...

👉 Μαθαίνουμε ότι υπάρχουν έντονες συζητήσεις για δύο πρόσωπα που έχουν αποδοχή από μεγάλη μερίδα στελεχών και από το ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αμφότεροι ενεργοί και ανήκουν ο ένας στο ΠΑΣΟΚ και ο άλλος στον ΣΥΡΙΖΑ. Οψόμεθα…

👉 Για τις κεντροδεξιές… κλωτσοπατηνάδες τα είπαμε στο κύριο θέμα του προηγούμενου φύλλου. Ουδέν νεότερον από το… μέτωπο. 

👉 Αλλά, στις 17 Δεκέμβρη αναμένεται ο Μητσοτάκης να έρθει στην Ημαθία για τα εγκαίνια του νέου μουσείου των Αιγών και της επέκτασης του Νοσοκομείου Βέροιας. Ποιος ξέρει, ίσως εκεί να έχουμε κάτι…

✋ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν σε κάποιον Δήμο διοριστεί πρόσωπο έπειτα από εκβιασμό, επειδή - για παράδειγμα - έτυχε να διαχειρίζεται ξένα χρήματα που δωρήθηκαν σε εκείνον τον Δήμο, ποιος είναι μεγαλύτερη “λέρα”; Αυτός που εκβίασε ή ο πολιτικός που αποδέχτηκε τον εκβιασμό και κάνει πως δεν τρέχει τίποτα; Στείλτε τις απαντήσεις στο e-mail του Δήμου σας...

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/12/22, 2:38 μ.μ.

    Ξέρεις κάτι για τη δωρεά Κούσιου και δεν το γράφεις;; Ένας διορίστηκε στο Δήμο Βέροιας, ο οποίος είναι στη διαχειριστική ομάδα της δωρεάς. Τον ξέρουνε οι περισσότεροι. Εσύ όμως ξέρεις κάτι για εκβιασμούς και για λέρες;; Αν είναι έτσι δεν πρέπει να το μάθουν και οι πολίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος μίλησε για τον Δήμο Βέροιας; Δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Δ. Βέροιας, ούτε στην δωρεά που αναφέρετε. Ο καθένας μπορεί να "βλέπει" καταστάσεις που ίσως γνωρίζει ή υποψιάζεται, αλλά στο κείμενο δεν υπάρχει αναφορά, ούτε καν υπονοείται με κάποιον τρόπο, ο Δ. Βέροιας.

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο