26 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΧΟΣΗ! Επιτήδειοι προσποιούνται ότι είναι αντιπρόσωποι των Hondos Center - Τι λέει σε ανακοίνωσή της η Εταιρία


Για την δράση επιτήδειων σε Βέροια, Νάουσα και πιθανόν άλλες περιοχές, ενημερώνει το κοινό το κατάστημα Hondos Center στη Βέροια, παρακαλώντας για προσοχή, αλλά και συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο των απατεώνων. 

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να επισκέπτονται κατ οίκον σπείρα πλανόδιων πωλητών με πρόσχημα ότι συνεργάζονται με τα Hondos Center έχοντας προϊόντα σε προσφορά.

Παρακαλούμε να μην ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα τους διότι τα καταστήματα μας δεν έχουν πλανόδιους πωλητές και dealers κατ οίκον και ο μοναδικός σκοπός τους είναι να σας εκμεταλλευτούν δίνοντας σας προϊόντα σε απομίμηση. Τα προϊόντα αυτά δεν είναι ασφαλή και μπορεί να σας εκθέσουν σε κινδύνους διότι δεν είναι γνήσια και είναι αμφιβόλου προελεύσεως!

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους οικείους σας και πολύ περισσότερο ηλικιωμένους που είναι ευάλωτοι και αποδέχονται πιο εύκολα στο κάλεσμα τους!

Μετά την Βέροια η σπείρα έχει εξαπλωθεί πρόσφατα στην Νάουσα και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του νόμου μας!

Οι δασύτατοι απατεώνες είναι συνήθως καλοντυμένοι και προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα χωρίς να αποκλείεται ότι στοχοποιούν τα διαμερίσματα σας για περαιτέρω δράση!

Σας παρακαλούμε να μην τους αποδεχτείτε σε καμιά περίπτωση διότι τα καταστήματα μας δεν είχαν και δεν θα έχουν ποτέ πλανόδιους πωλητές!

Έχουν ενημερωθεί κατά καιρούς οι αρμόδιες αρχές και ζητούμε επιπλέον πληροφορίες αν έχετε βρεθεί θύμα της απάτης με σκοπό να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Λαϊκά και Αιρετικά στον ΑΚΟΥ 99,6


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter