Πλήθος κόσμου και φέτος στο καθιερωμένο γλέντι των αδερφών Μεϊμαρίδη στη Βέροια (φώτο - βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο γλέντι της επιχείρησης των Αδελφών Στέλιου και Γιώργου Μεϊμαρίδη, το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου 2018, ενόψει της νέας χρονιάς. 

Πλήθος κόσμου και φέτος παραβρέθηκε στο γλέντι για να ανταλλάξει ευχές με τους επιχειρηματίες, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, ενώ πολλά ήταν και τα πολιτικά "πηγαδάκια" που στήθηκαν, καθώς το 2019 που σε λίγες μέρες θα υποδεχτούμε θα είναι μια καθαρά προεκλογική χρονιά (τοπικές, βουλευτικές και ευρωεκλογές). 

Μεταξύ όσων πέρασαν από το γλέντι, ο Δήμαρχος Βέροιας, μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ο βουλευτής της ΝΔ με ένα μικρό πέρασμα, υποψήφιοι Βουλευτές, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από Βέροια και Νάουσα, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, επιχειρηματίες, η διοίκηση της ομάδας της Βέροιας, εν ενεργεία και απόστρατοι από διάφορα Σώματα Ασφαλείας, δικηγόροι, δημοσιογράφοι κ.α.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μερικά στιγμιότυπα από το γλέντι, καθώς και τα βίντεο μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω της σελίδας του InVeria.gr στο facebook:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια