Τα πήρε άγρια ο Απ. Εμμανουηλίδης με υποψήφιο στην γιορτή των αδελφών Μεϊμαρίδη


Τα πήρε άγρια (κατά το κοινώς λεγόμενο) ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, όταν κατά την διάρκεια του γλεντιού στους αδελφούς Μεϊμαρίδη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Γεωργία Μπατσαρά και στέλεχος της ΝΟΔΕ Ημαθίας του έκανε παρατήρηση για όσα είπε για τη ΝΟΔΕ σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη... 

(Στην φωτογραφία, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης λίγο μετά το... ξέσπασμα. Διακρίνονται επίσης ο τέως εκδότης του "Λαού" Μιχάλης Πατσίκας και η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Ολυμπία Σουγιουλτζή, οι οποίοι βεβαίως δεν είχαν καμία ανάμειξη στο θέμα!)

Ο πολιτευτής της ΝΔ, ιδιότητα που - όπως συνηθίζει να λέει ο κ. Εμμανουηλίδης - θα φέρει μέχρι την προκήρυξη των επόμενων εθνικών εκλογών και βάσει του καταστατικού της ΝΔ είναι ιδιότητα με ιδιαίτερη σημασία για το κόμμα, σε έντονο ύφος δήλωσε στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και μέλος της ΝΟΔΕ Ημαθίας ότι αν υπάρχει κάποιο παράπονο, να επικοινωνήσει μαζί του ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ... Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, του επισήμανε πως ο χώρος δεν ήταν ο κατάλληλος για τέτοιες συζητήσεις. 

Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Εμμανουηλίδης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή που προαναφέρθηκε ("Θέσεις", στην ΕΓΝΑΤΙΑ Τηλεόραση, με τον Χάρη Καφτεράνη) άφησε υπαινιγμούς για την επιλογή της ΝΔ στο Δήμο Βέροιας, ενώ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο μετά τα φώτα να ανακοινώσει κάτι... πολύ σημαντικό για τα τοπικά πολιτικά δρώμενα. 

Μαζί με τη νέα χρονιά και τα... Φώτα, λοιπόν, αναμένουμε και το τι μέλλει γενέσθαι στο φαινόμενο ("τσουνάμι" για πολλούς) που ακούει στο όνομα Απόστολος Εμμανουηλίδης!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια