3 Αληθινές Ιστορίες Ζευγαριών που γνωρίστηκαν στο Erodate


Η ανταλλαγή συντρόφων έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και, πλέον, δεν αποτελεί ταμπού, αλλά μια από τις πλέον δημοφιλείς μεθόδους για να εμπλουτίσει ένα ζευγάρι την ερωτική του ζωή.


Παρακάτω θα δούμε τρεις περιπτώσεις ζευγαριών που αναζήτησαν και βρήκαν σεξουαλικές συγκινήσεις μέσα από τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα sex dating στην Ελλάδα: το Erodate.gr.

Η Ελίνα και ο Γιώργος βρέθηκαν τυχαία στο Erodate: “Ανακάλυψα τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα όταν άκουσα γι’ αυτή σε μια τηλεοπτική εκπομπή”, λέει ο Γιώργος. “Δε συνηθίζω να κάνω εγγραφή σε σάιτ γνωριμιών, όμως, μου κίνησε την περιέργεια όταν διαπίστωσα οτι πρόκειται για σάιτ ανταλλαγής συντρόφων και τότε δεν ήξερα τι ακριβώς είναι αυτό, οπότε έκανα ένα λογαριασμό, έτσι, για να δω τι είναι αυτό. Ήρθα σε επαφή με διάφορα ζευγάρια που αναζητούσαν κάτι αντίστοιχο και ένα απ’ αυτά ήταν η Κατερίνα και ο Γιάννης, με τους οποίους γνωριστήκαμε και από κοντά”.

Η Ελίνα, βέβαια, δεν ήταν τόσο ανοιχτή σε τέτοιου είδους γνωριμίες: “Αρχικά νόμιζα οτι το swinging σήμαινε αποκλειστικά και μόνο ανταλλαγή συντρόφων και, η αλήθεια είναι οτι, δεν ήμουν πρόθυμη να κάνω κάτι τέτοιο. Τελικά, όπως μας εξήγησε το άλλο ζευγάρι, που ήταν πιο έμπειρο στο χώρο, πέρα από τη full ανταλλαγή υπάρχει επίσης η επιλογή του same room sex, οπότε, για αρχή δοκιμάσαμε να κάνουμε σεξ, ο καθένας με το σύντροφο του, στον ίδιο χώρο, αλλά χωρίς να ανταλλάξουμε παρτενέρ. Μπορεί να μοιάζει με κάτι ανούσιο, όμως, όπως διαπιστώσαμε γρήγορα, αυτή είναι μια δραστηριότητα που μας ταίριαζε απόλυτα και πλέον το κάνουμε συχνά.”

Εξίσου διστακτικό ήταν και το δεύτερο ζευγάρι με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα. Όπως μας εξηγεί η Αργυρώ, ο γάμος της με τον Στέφανο είχε περιέλθει σε τέλμα: “Πλέον ακόμα και το σεξ μεταξύ μας ήταν κάτι ανιαρό, αφού, για 12 χρόνια κάναμε τα ίδια και τα ίδια. Τελικά, αν και δε συνηθίζω να παίρνω πρωτοβουλίες σε αυτόν τον τομέα, όταν άκουσα για το Erodate μίλησα στο Στέφανο γι’ αυτό, καθώς, μου φάνηκε ο μοναδικός τρόπος για να σώσουμε τον γάμο μας”.

“Δεν περίμενα ποτέ οτι η γυναίκα μου θα μου πρότεινε κάτι τέτοιο”, εξομολογείται ο Στέφανος. “Πραγματικά, η ανταλλαγή συντρόφων ανανέωσε εντελώς την καθημερινότητα μας. Μετά από μια-δυο γνωριμίες με άλλα ζευγάρια, με τα οποία ανταλλάξαμε συντρόφους, αναβίωσε το πάθος στο γάμο μας. Είδα την Αργυρώ να κάνει σεξ με άλλον άντρα και, κυρίως, με είδε να πηγαίνω με άλλη γυναίκα. Αυτό, αντί να μας φανεί παράξενο, μας άναψε για τα καλά και πλέον έχουμε ξαναβρεί τη φλόγα μεταξύ μας”.

Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου ένα ζευγάρι μπορεί να ανανεώσει τη σεξουαλική του ζωή χωρίς να γίνει ανταλλαγή συντρόφων. Ο Κώστας μας εξηγεί πως: “Μου αρέσει να πηγαίνω με παντρεμένες και δεσμευμένες γυναίκες, καθώς, δεν αποζητούν τη δέσμευση, αλλά μόνο μια βραδιά πάθους. Έτσι, λειτουργώ σαν μπαλαντέρ. Είναι το λεγόμενο cuckold, όπου ένας άντρας σε αφήνει να κάνεις σεξ με τη σύντροφο του και αυτός παρακολουθεί. Έτσι γνωρίστηκα με την Ειρήνη και τον Μιχάλη. Εκείνη έψαχνε για μια ανανέωση στη σεξουαλική της ζωή, αφού δεν είχε πάει ποτέ με άλλον άντρα. Εκείνος είχε φαντασίωση να δει τη γυναίκα του να νιώθει την ηδονή με κάποιον άλλο. Πλέον, βρισκόμαστε ανά διαστήματα και μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές, αφού πρώτα πιούμε ένα ποτό.”

Αυτές είναι τρεις περιπτώσεις ζευγαριών που αρέσκονται να εμπλουτίζουν την ερωτική τους ζωή με νέες εμπειρίες. Φυσικά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα αντίστοιχες ιστορίες που περιλαμβάνουν swinging, cuckold και κάθε λογής σεξουαλικά σχήματα. Αν ο δικός σας γάμος ή η σχέση έχει πληγεί από την καθημερινότητα, μη χάνετε χρόνο. Εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες ζευγάρια που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα και μαζί τους μπορείτε να ανταλλάξετε συντρόφους, εμπειρίες και καυτές στιγμές. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια