Υπό κατάληψη σήμερα όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας

Τα κεντρικά γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας στη Βέροια έχουν καταλάβει από το πρωί (18/10) περίπου 200 υπάλληλοι της πρώην νομαρχίας, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική, την εφεδρεία και τη μείωση των μισθών τους. Την ίδια ώρα παραμένουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί και αύριο Τετάρτη, μέρα της πανελλήνιας απεργίας.  

Στο μεταξύ σε κατάληψη παραμένουν και σήμερα τα δικαστήρια στη Βέροια, την ώρα όμως που ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης τονίζει ότι σύμφωνα με άρθρο του Συντάγματος και του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών «απαγορεύεται η απεργία με οποιαδήποτε μορφή στους δικαστικούς λειτουργούς».

Πηγή: epea.com.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. πατε σ ενα σταυλο και κοψτε το φαγητο στα μοσχαρια . θα γινει χαμος . θα ξεσηκωσουν τον τοπο απ τις φωνες .
    ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ λεγεται αυτος που επιδιωκει με καθε μεσον να περναει καλα , αρκει να μη κουραστει ο ιδιος . ανεβαινει στην πλατη οποιουδηποτε μπορει να τον μεταφερει μεταχειριζομενος οποιονδηποτε τροπο για να το πετυχει , αρκει αυτος ο τροπος να μη του στοιχισει .
    οι βολεμενοι με λιγα λογια ψαχνουν κοροιδα .
    τα κοροιδα αυτα στην σημερινη κατασταση , ειμαστε εμεις οι ιδιοι.
    οι βολεμενοι αρχισαν να νιωθουν οτι οι πλατες των κοροιδων δεν ειναι πια σιγουρες , και αρχισαν να κλονιζονται . οι φωνες που βγαζουν , ειναι απο την μια φωνες αγωνιας , κι απ την αλλη το κανουν ειτε για να πιεσουν τα κοροιδα φοβιζοντας τα , ειτε για να τους λυπηθουν .
    ειπαμε .
    οι βολεμενοι δεν εχουν ιερο και οσιο , και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να περνανε καλα πανω στις πλατες των κοροιδων .
    εαν τους ριξουμε απ την πλατη μας , θα καραδοκουν στην γωνια για το επομενο θυμα-κοροιδο .
    αυτο που εγινε στις μερες μας ειναι το εξης .
    ενω παλια καποιος βολευοντανε στην πλατη καποιου κοροιδου , τωρα μαζευτηκανε ολοι αυτοι , κανανε συλλογους , σωματεια , και ανεβηκανε στην πλατη ολοκληρου του εθνους . ειναι η πρωτη φορα που εγινε κατι τετοιο και ειναι αποτελεσμα της τεχνολογιας , και της χλιδης . εφ οσον το χρημα αρχισε να ρεει , δεν νοιαστηκαμε και πολυ που ολο και καποιος βολευοτανε καπου . ομως το κακο ξεκινησε οταν αυτοι που ητανε αβολευτοι ειδανε αυτους που βολευτηκαν και αρχισαν να το ψαχνουν και αυτοι το βολεμα .
    και ετσι αρχισαν να βρισκουν τροπους και βολευτηκαν ολοι αυτοι οι κηφηνες , που ζουνε στις πλατες των αλλων .
    επειδη αρχισε η οικονομικη αναπτυξη , ενας ενας αρχισαν να ανεβαινουν στις πλατες μας , και στην αρχη επειδη κι εμεις περναγαμε καλα δεν δωσαμε σημασια . καποια στιγμη ομως το φορτιο εγινε δισβασταχτο , αλλα οταν το καταλαβαμε ητανε αργα . το βολεμα εγινε καρκινωμα , και το καρκινωμα οδηγει στον θανατο .
    βεβαια αυτοι δεν νοιαζονται και πολυ γιατι οταν αρχισει και πεθαινει το θυμα τους , πηδανε κατω και κρυβονται στην γωνια περιμενοντας το επομενο θυμα .
    οχι οτι θα κατεβουν απο την πλατη μας ετσι ευκολα , γιατι η γλυκα της πλατης ειναι μεγαλη , και θα εξαντλησουνε καθε μεσον να μεινουν επανω .
    και ειμαστε ακριβως σ αυτο το σημειο , που το κοροιδο αρχισε να δισανασχετει και προσπαθει να τιναξει τον βολεμενο κηφηνα , και ο κηφηνας φωναζει μη χασει την πλατη του κοροιδου.
    καθε εποχη εχει και τους τυχερους της .
    αυτη την εποχη ειναι τυχεροι οσοι εχουν ταλεντο στο ποδοσφαιρο , και πριν λιγο και οσοι ειχανε ταλεντο στο τραγουδι .
    απο το 1950 , μεχρι και σημερα , τα αστρα ευνοησαν πολυ και τους κηφηνες , των οποιων η τυχη μαλλον φτανει στο τελος της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/11, 9:58 π.μ.

    μάθε κύριε Φοίνικα ότι όλοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι κλέφτες ούτε κηφήνες. Ίσως μάλιστα να έχουν δουλέψει και να έχουν προσφέρει πολύ περισσότερο από εσάς στην χώρα τους.

    Γιατί με την δική σας λογική και τα "κορόϊδια" θα πρέπει να τα πούμε κλέφτες.

    Αυτό είναι δυστυχώς το κακό στην Ελλάδα. Αυτοί που δεν ξέρουν να σκέφτονται θέλουν να χαράξουν πολιτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο