Η ομάδα του InVeria.grΤο InVeria.gr ξεκίνησε με το όνομα Veria News (verianews.blogspot.com), ως μια προσπάθεια εναλλακτικής ενημέρωσης και σχολιασμού των τοπικών δρώμενων, τον Οκτώβριο του 2010.

Από τότε, όλο και περισσότεροι φίλοι προστίθενται στην "παρέα" του, στην προσπάθεια να βελτιώνεται καθημερινά, ενώ πολλοί είναι αυτοί που μυήθηκαν εξαιτίας του στον χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας - αρθρογραφίας ή μιμήθηκαν το ύφος, τα γραφόμενα, ακόμα και το όνομά του...

Από τον Μάιο του 2011 μετονομάστηκε σε In Veria news (με το ίδιο domain), μπαίνοντας σιγά - σιγά στον δρόμο της μεταφοράς από blog σε site.

Στο τέλος Ιουλίου του 2011, πραγματοποιήθηκε η μετάβαση σε domain με κατάληξη .gr, αφαιρούμενο το "news" από τον τίτλο του, μετατρεπόμενο στο τελικό inveria.gr.

Στις 8 Ιουνίου 2016 υπέβαλε αίτηση ένταξης στο Μητρώο Online Media της ΓΓ Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και έγινε αποδεκτή, με ημερομηνία καταχώρησης την 29/11/2016 (από τα πρώτα site που πήραν πιστοποίηση) εντάσσοντας το InVeria.gr στο επίσημο Μητρώο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και έτσι πλέον έχει επίσημη πιστοποίηση ως ενημερωτικός ιστοτόπος, με αριθμό μητρώου 12532.


Η ομάδα του InVeria.gr

Δημοσιογράφος - Διαχειριστής

Βαγγέλης Αγγέλης
Δημοσιογράφος

Παναγιώτης Δαβόρας
Αρθρογραφία - Στήλη "Νομικά Θέματα"

Δημήτρης Ταρατσίδης
Αρθρογραφία


Γιάννης Λιόλιος
 video - animation - γραφικά

Αντώνης Φαναριώτης
επιμέλεια στήλης "Περιβαλλοντικά Θέματα"

Δήμητρα Τσιλιμίγκρα
επιμέλεια στήλης "Ιατρικά"


Σημείωση: Την ευθύνη των ενυπόγραφων κειμένων την έχουν αποκλειστικά οι υπογράφοντες και οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα το σύνολο της ιστοσελίδας και τους λοιπούς συνεργάτες της. Την ευθύνη των μη υπογεγραμμένων κείμενων την έχει ο διαχειριστής.

(Για όσους ενδεχομένως θίγονται από κάποια δημοσίευση, μπορούν να καλούν στο 6942.982.745 για να καταθέσουν τις απόψεις τους).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή έπεσε στην αντίληψή μας ότι κάποια άτομα εκμεταλλεύονται το όνομα του InVeria.gr (ή το όνομα "VERIA NEWS" - όνομα με το οποίο ξεκίνησε το InVeria.gr), ισχυριζόμενα πως είναι συνεργάτες του, με σκοπό την οικονομική εκμετάλλευση επιχειρηματιών (δήθεν για διαφήμιση), ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ πως ΟΛΟΙ οι συνεργάτες του InVeria.gr (ή του verianews.blogspot.com ή verianews.blogspot.gr) αναγράφονται στην συγκεκριμένη σελίδα. 

Σε κάθε περίπτωση, ΚΑΝΕΙΣ συνεργάτης μας δεν θα ζητούσε "συμψηφισμό" χρημάτων από αγορές, παρά μόνο θα έδινε προσφορά διαφήμισης και η πληρωμή θα γινόταν μετά την έκδοση των νόμιμων παραστατικών. 

Συνιστούμε ΠΡΟΣΟΧΗ προς τους φίλους επιχειρηματίες και παρακαλούμε σε περίπτωση που αντιληφθούν τέτοια άτομα να μας ενημερώσουν άμεσα στο τηλέφωνο 6942 982 745.

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter