Η ομάδα του InVeria.grΤο InVeria.gr ξεκίνησε με το όνομα Veria News (verianews.blogspot.com), ως μια προσπάθεια εναλλακτικής ενημέρωσης και σχολιασμού των τοπικών δρώμενων, τον Οκτώβριο του 2010.

Από τότε, όλο και περισσότεροι φίλοι προστίθενται στην "παρέα" του, στην προσπάθεια να βελτιώνεται καθημερινά, ενώ πολλοί είναι αυτοί που μυήθηκαν εξαιτίας του στον χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας - αρθρογραφίας ή μιμήθηκαν το ύφος, τα γραφόμενα, ακόμα και το όνομά του...

Από τον Μάιο του 2011 μετονομάστηκε σε In Veria news (με το ίδιο domain), μπαίνοντας σιγά - σιγά στον δρόμο της μεταφοράς από blog σε site.

Στο τέλος Ιουλίου του 2011, πραγματοποιήθηκε η μετάβαση σε domain με κατάληξη .gr, αφαιρούμενο το "news" από τον τίτλο του, μετατρεπόμενο στο τελικό inveria.gr.

Στις 8 Ιουνίου 2016 υπέβαλε αίτηση ένταξης στο Μητρώο Online Media της ΓΓ Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και έγινε αποδεκτή, με ημερομηνία καταχώρησης την 29/11/2016 (από τα πρώτα site που πήραν πιστοποίηση) εντάσσοντας το InVeria.gr στο επίσημο Μητρώο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και έτσι πλέον έχει επίσημη πιστοποίηση ως ενημερωτικός ιστότοπος, με αριθμό μητρώου 12532.

Στοιχεία

Έδρα: Δημητρίου Βικέλα 1 (1ος όροφος) - Βέροια
Τηλέφωνο: 2331303763
e-mail: inveriagr@gmail.com
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 116629926000
Αριθμός Μητρώου Online Media: 12532


Η ομάδα του InVeria.gr

Δημοσιογράφος - Διευθυντής

Σοφία Τσεκούρα
Δημοσιογράφος

Ολυμπία Μπέτσα
Φιλόλογος

Βαγγέλης Αγγέλης
Δημοσιογράφος

Απόστολος Μοσχόπουλος
Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας, στήλη "Στήλη... Άλατος"

Δρ. Ευστράτιος Παπάνης
Επικ. Καθηγητής Παν. Αιγαίου - Στήλη "Η ψυχολογία με λόγια.. απλά"

Παναγιώτης Δαβόρας
Αρθρογραφία - Στήλη "Νομικά Θέματα"

Δημήτρης Ταρατσίδης
Αρθρογραφία

Αντώνης Φαναριώτης
επιμέλεια στήλης "Περιβαλλοντικά Θέματα"

Δήμητρα Τσιλιμίγκρα
επιμέλεια στήλης "Ιατρικά"

Γιάννης Λιόλιος
 video - animation - γραφικά

Σημείωση: Την ευθύνη των ενυπόγραφων κειμένων την έχουν αποκλειστικά οι υπογράφοντες και οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα το σύνολο της ιστοσελίδας και τους λοιπούς συνεργάτες της. Την ευθύνη των μη υπογεγραμμένων κείμενων την έχει ο Διευθυντής.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο