Μ. Χρυσοχοΐδης: "Δικαιούμαι να είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ"

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε σε συνέντευξή του στον Real FM, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις επαφές του με κορυφαία στελέχη του Κινήματος.
«Είμαι ένας πολιτικός, ένα στέλεχος της παράταξης μας που έχω μια μακρά θητεία. Νομίζω είμαι χρήσιμος για την πολιτική και τον τόπο σήμερα. Δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω και εγώ με την σειρά μου την υποψηφιότητά μου, αν τυχόν τεθούν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσουν όλοι με σεβασμό τις διαδικασίες», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.  

Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, εκτίμησε ότι «το πρόσωπο του κ. Παπαδήμου λειτουργεί ανακουφιστικά και θετικά στους πολίτες και τους εταίρους».

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Χρ. Παπαθ.21/11/11, 2:21 μ.μ.

    ΄Αλλο τι θα ακούσουμε Χριστέ μου ??? Δεν νομίζουν οι πάσης φύσεως πολιτικού ότι παρα πήραν αέρα τα μυαλά τους. Στις εκλαογέ που έρχονται ό Λαός πρέπει να ψηφίσει ΛΕΥΚΟ σε ποσοστό 51% για να ακυρωθούν και να μην έχουν δικαίωμα να βάλλουν εκ νέου υποψηφιότητα όοοι θα έχουν εκτεθεί . Φνάνει παιά τα ίδια και τα ίδια ,ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να διαλυθούν όλα τα κόμματα ,να αλλάξει το πολίτευμα ,και να κάνουμε μία Προεδρική Δημοκρατία όπου ο Πρόεδρος θα εκλέγεται ανα 5 ετία και από τον Λαό και θα διαοριζει την Κυβέρνηση και οι Βουλευτές 150 των αριθμό θα εκλέγονται κάθε δυο χρόνια ,για να σταματήσει κάποτε το ρουσφέτι στη Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/11, 4:19 μ.μ.

    Όπως δικαιούμαι κι εγώ όχι. Γιατί εγώ δεκαετίες τώρα, δεν οδήγησα την χώρα στην άβυσο. Το πως ασκούνταν η πολιτική απο σένα και απο άλλους της ... παρέας, όλοι το βιώσαμε. Όλοι μαζί τα φάγατε και ζητάτε απο εμάς που δεν γλύψαμε ούτε κοκκαλάκι, να πληρώσουμε τον λογαριασμό.
    Και βέβαια δικαιούσαι. Εδώ ο στόκος ο Παπανδρέου έγινε. Και πούσαι Μιχάλη.Μόνο με εντολή των πέρα του Ατλαντικού Κυβερνώντες θα γίνει ότι γίνεις. Αυτοί ξέρουν και κανονίζουν. Είτε θέλουμε είτε όχι. Αλλά εδώ που φτάσαμε, τα πράγματα δεν είναι όπως πρίν. Θα δείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/11, 6:46 μ.μ.

    Αυτος βρε παιδια τι εφαγε; Απένταρος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο