Παράσυρση πεζής στην οδό Μητροπόλεως της Βέροιας

Τέταρτο συνεχόμενο περιστατικό παράσυρσης πεζού μέσα σε λίγες μέρες είχαμε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα, ηλικιωμένη κυρία άνω των 60 ετών προσπάθησε να διασχίσει το οδόστρωμα της οδού Μητροπόλεως λίγα μέτρα πιο κάτω από τη Μητρόπολη, χωρίς να προσέξει το αυτοκίνητο που εκείνη την ώρα κατέβαινε. Αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί και να τραυματιστεί η πεζή. Αμέσως έσπευσε το ασθενοφόρο και διακόμισε την άτυχη κυρία, που είχε τις αισθήσεις της, στο νοσοκομείο.  

Πρόκειται, σύμφωνα με τους δημοτικούς αστυνόμους, για την τέταρτη συνεχόμενη παράσυρση πεζού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (μία ήταν και η αντιδήμαρχος Βέροιας).

Πηγή: epea.com.gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/1/12, 8:28 μ.μ.

    Τα καγκελα που μπηκαν στην απεναντι πλευρα του δρομου απεναντι απο την Νομαρχια, βοηθησαν παρα πολυ να συνετιστουν οι πεζοι και να μην διασχιζουν τον δρομο οπου και οποτε θελουν. Μηπως θα επρεπε να μπουν κατα μηκος την Μητροπολεως , της Βενιζελου και της οδου Εληας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/12, 9:34 μ.μ.

    Καντε κατι εκει στο μπασκετ στις ταβερνες,χαλι μαυρο τζαμπα μπηκαν τα κολωνακια,τα πατησαν τα ι.χ και δεν συμβαινει τιποτα.Τροχαια δεν περναει απο εκει η μηπως τους τελειωσαν τα στυλο και τα μπλοκακια τους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/12, 1:53 π.μ.

    ετσι οπως ειναι μαθημενοι οι πεζοι της βεροιας που απλα περνανε απέναντι χωρις καν να κοιταξουν αν ο οδηγος 'θελει' να σταματήσει,(δε σχολιαζω τις διαβάσεις), τα 4 περιστατικα παλι λιγα ειναι.. ηθελα να τους δω σε πολη που οι πεζοι δεν εχουν την οδικη παιδεια να σταματανε και να δινουν προτεραιοτητα στους πεζους οπως οι οδηγοι της βεροιας. ο Κ.Ο.Κ θελει συνεργασια κι απο τους πεζούς οχι μονο απο τους οδηγους...και λυση δεν ειναι η περίφραξη των πεζοδρομίων οπως ειπε πριν καποιος φιλος.. ένας κούκος τι να σου κάνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τροϊκανός5/1/12, 3:11 μ.μ.

    Μια ακόμη λύση είναι το πρόστιμο σε όσους πεζούς δεν διασχίζουν τον δρόμο από τις διαβάσεις. Υπάρχει οδηγία στον ΚΟΚ που τιμωρείται με πρόστιμο. Αν εφαρμοστεί ποτέ και "ακουστεί" στην Βέροια, τότε ίσως και να αποκτήσουμε την παιδεία που μας λείπει.

    ΥΓ: Είχα ακούσει ότι ένας πεζός δέχτηκε κλήση από δημοτικό αστυνόμο 50€ γι'αυτόν τον λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ8/1/12, 12:09 μ.μ.

    -η κυρια διέσχιζε τον δρόμο απο την διάβαση.
    -ο οδηγός δεν ήταν σε "καλή" κατάσταση.
    -δεν την παρέσυρε απλά,αλλά πέρασε και απο πάνω της
    και για να μήν υπάρξει αντίρρηση απο κάποιον,διέσχιζα τον δρόμο απο την απέναντι ταυτόχρονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/1/12, 11:04 π.μ.

    Άντρας οδηγούσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο