Ο Δήμος Βέροιας για τις λακκούβες στους δρόμους

Από τον Δήμο Βέροιας ανακοινώθηκαν, σχετικά με τις λακκούβες σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου, τα παρακάτω:

«Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας, βρίσκονται ήδη σε ύφεση. Η διαδικασία αποχιονισμού του οδικού δικτύου καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, βοήθησε μεν στην ασφαλή διέλευση των οχημάτων, οι τόνοι αλατιού προκάλεσαν ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, σημαντικές φθορές (λακκούβες) στην ποιότητα του οδοστρώματος.     
Οι μετακινούμενοι πολίτες παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προς αποφυγή ατυχημάτων. Ο Δήμος Βέροιας θα αποκαταστήσει πλήρως τα προβλήματα αυτά, μαζί με προϋπάρχοντα προβλήματα του οδικού δικτύου, αμέσως μόλις στεγνώσουν οι δρόμοι και καταστεί δυνατή η ασφαλτόστρωση».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/2/12, 4:08 μ.μ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΠΑ ΠΙΣΣΑ!!!!!ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ(ΕΜΕΙΣ) ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δηλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο