Συμμετοχή των Δήμων Βέροιας και Νάουσας στη Δράση του WWF «Η Ώρα της Γης»

Στην πλέον διαδεδομένη Δράση του WWF «Η Ώρα της Γης» θα συμμετάσχουν και φέτος οι δυο μεγαλύτεροι Δήμοι του Νομού μας. Τόσο ο Δήμος Βέροιας όσο και ο Δήμος Νάουσας για μια ακόμη χρονιά έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν σε αυτή την τεράστια πρωτοβουλία. 

Στο πνεύμα αυτό, ο Δήμος Βέροιας, το Σάββατο 31 Μαρτίου από τις 20:30 – 21:30, σβήνει τα φώτα στα κεντρικά δημοτικά κτήρια (Βέροια, Μακροχώρι, Αγ. Γεώργιος, Βεργίνα και Ριζώματα) και το δημοτικό φωτισμό σε κεντρικές οδούς της πόλης, συμβάλλοντας ενεργά στην παγκόσμια εκστρατεία της WWF «Ώρα της Γης».

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη μας, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, συνεισφέροντας αποφασιστικά με μικρές καθημερινές κινήσεις μας. Για το λόγο αυτό, το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20:30, καλούμε όλους τους δημότες να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα, ενώνοντας τις δυνάμεις μας στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αναλόγως, και ο Δήμος Νάουσας το Σάββατο 31 Μαρτίου από τις 20:30 έως 21:30 θα σβήσει τα φώτα σε όλα τα Δημοτικά Κτήρια, τις πλατείες και τους κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους.

Η Δράση αυτή του WWF αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία αρχικά για την προστασία του περιβάλλοντος και κατ' επέκταση για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Νὰ μὴ παίρνουν θάρρητα μὲ τὰ σβηστὰ φῶτα στοὺς δρόμους μερικοί-μερικοί, κοντὰ τὰ χέρια τους!

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο