Προσοχή! Διαρρήκτες ψάχνουν άδεια σπίτια στη Βέροια και τα ανοίγουν

Μία σπείρα, τουλάχιστον δύο ατόμων, δρα τις τελευταίες μέρες στη Βέροια, σε περιφερειακές συνοικίες κυρίως, η οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του InVeria.gr χτυπά τα κουδούνια σπιτιών και, αν μεν απαντήσουν, λένε πως είναι υπάλληλοι του ΟΤΕ, ενώ αν δεν απαντήσει κανείς, ανεβαίνουν στο μπαλκόνι (όπου μπορούν) ή παραβιάζουν την εξώπορτα και... μπαίνουν σαν κύριοι... 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σημειώθηκαν διαρρήξεις το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 11/5 (τουλάχιστον τότε) στον συνοικισμό του Εργοχωρίου στη Βέροια και αφαιρέθηκαν κυρίως κοσμήματα, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (14/5) οι θρασύτατοι διαρρήκτες βρέθηκαν και πάλι στην ίδια περιοχή, επιχειρώντας να δράσουν και πάλι (άγνωστο προς το παρόν αν τα κατάφεραν).

Οι πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν επίσης ότι θα δύο άτομα που βρέθηκαν στο Εργοχώρι την Δευτέρα, επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ YARIS, με αθηναϊκές πινακίδες.

Η δράση των δύο ατόμων προφανώς θα έλαβε χώρα και σε άλλες περιοχές της Βέροιας ή της Ημαθίας και, ίσως, συνεχιστεί. Για τον λόγο αυτό, πέρα από όλα τα δυνατά μέτρα ασφαλείας και την μη φύλαξη στο σπίτι αντικειμένων μεγάλης αξίας ή χρημάτων, θα πρέπει σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν εντοπίζονται ύποπτες κινήσεις, να ενημερώνεται το κέντρο της αστυνομίας, τηλεφωνώντας στο 100, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. ΠΡΙΝ ΜΑΙ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΛΙΑΣ.ΗΤΑΝ ΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τηλέφωνο στο 100, είναι πολλά τα κρούσματα, πρέπει να δίνετε ανά πάσα στιγμή ό,τι πληροφορίες έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/5/12, 3:48 μ.μ.

    Καπου στον Προμηθεα πρεπει να χτυπησαν σημερα το μεσημερι... Η κατασταση εχει γινει τραγικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/5/12, 8:39 μ.μ.

    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/5/12, 12:45 π.μ.

    Τριτη 15 Μα'ι'ου 8.30-9 παρα το βραδυ 2 κοπελες χτυπουσαν τα κουδουνια κι ελεγαν οτι ειναι υπαλληλοι του ΟΤΕ!Την επομενη μερα μεσιμερι η μια απο αυτες μονη της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/5/12, 5:29 μ.μ.

    σημερα ηρθαν σπιτι μου στα παπακια μου ειπαν οτι ειναι υπαλληλοι το ΟΤΕ. μου αλλαξαν και σησκευη . λετε να εχουν προχωρησει τοσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/5/12, 8:20 μ.μ.

    Αυτο τωρα ηταν αστειο? Τελος παντων, το προβλημα εχει παρει τρομερες διαστασεις. Φοβομαστε να φυγουμε απο τα σπιτια μας αλλα και φοβομαστε μεσα σ'αυτα τα βραδια. Βαζουμε καρεκλες και ποτηρια πισω απο τις εξωπορτες μηπως και ακουσουμε εγκαιρα τους διαρρηκτες. Οι διαφορες συμμοριες που κανουν επιδρομη στην περιοχη μας και κατοπιν επιστρεφουν στα λημερια τους μας θυμιζουν εποχες αρματωλων, κλεφτων και λησταρχων. Και ομως, αυτο το τοσο σημαντικο θεμα ειναι εκτος πολιτικης ατζεντας απο τους πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/5/12, 12:16 μ.μ.

    Δύο φορές έχουν χτυπήσει το κουδούνι για τον ίδιο λόγο στη περιοχή Βίλλα Βικέλλα λέγωντας ότι έχουν έρθει να ελέγξουν την ποιότητα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών. Προσωπικά δεν άνοιξα για το λόγο του ότι ευτυχώς είναι χαλασμένος όλος ο εξοπλισμός των θυροτηλεφώνων της πολυκατοικίας και κανείς δεν μπορεί να ανοίξει παρά μόνο αν κατέβει κάτω. Ελπίζω να μην άνοιξε και κανείς άλλος. Δεν πηγε το μυαλό μου ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, τώρα που διάβασα το άρθρο όμως δεν το κρύβω ότι φοβήθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως είναι άλλο; Εμένα σήμερα το μεσημέρι μία κοπέλα από γνωστή εταιρία,ζήτησε πληροφορίες για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, όπως η ίδια εταιρία είχε πράξει και άλλες χρονιές. Η κοπέλα με συστήθηκε κι'όλας για να γνωρίζουμε ποια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/5/12, 1:42 μ.μ.

    ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΧΟΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕΙΡΙΝΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΧΟΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ "ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΑΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο