Το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας επισκέφτηκε το Δημοτικό Γραφείο Βέροιας

Επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησαν σήμερα 14/6/2012 στο Δημοτικό Γραφείο Βεροίας μέλη του Ανθρώπινου Δυναμικού Βεροίας. Στα πλαίσια των συναντήσεων της νέας και δραστήριας ομάδας πολιτών της Βέροιας με θεσμικούς φορείς της πόλης, επελέγη συμβολικά η Δημοτική Κοινότητα Βεροίας για αρχή.

Τα μέλη του Ανθρώπινου Δυναμικού Λάζαρος Κουμπουλίδης, Τάσος Αναστασιάδης και Ιεροκλής Χειμωνίδης είχαν συνεργασία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας Ηλία Τσιαμήτρο και τον Σύμβουλο  της Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας Γιώργο Μπιλέκα. 

Όπως ήταν φυσικό, συζητήθηκαν θέματα της Βέροιας. Τα μέλη του Ανθρώπινου Δυναμικού  Βεροίας ενημέρωσαν την Δημοτική Κοινότητα για την πρώτη τους δημόσια εκδήλωση - εθελοντική προσφορά προς την πόλη με την περιποίηση - βάψιμο των παγκακιών της πλατείας Ωρολογίου, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας πάντα στην κατεύθυνση της εθελοντικής προσφοράς  προς την πόλη. Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Κονότητας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τη δραστηριότητα και τις αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας μέχρι τώρα. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα  αισιοδοξίας και συμφωνήθηκε να επαναληφθεί με εξειδικευμένους στόχους και συντονισμένες προτάσεις δράσης.

Με την ευκαρία, η Δημοτική Κοινότητα Βεροίας δια του προέδρου της, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται μέσα από το Ανθρώπινο Δυναμικό Βεροίας για την εθελοντική τους δράση στον εξωραϊσμό της πλατείας Ωρολογίου και να ευχηθεί να υπάρξει συνέχεια σε αυτού του είδους της εθελοντικής δράσης από συμπολίτες, που τόσο ανάγκη έχει η πόλη στις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο