Απαλλάχθηκαν οι καταληψίες του δημοτικού κτιρίου στην οδό Αφροδίτης

Τέλος καλός όλα καλά» για τους καταληψίες του εγκαταλειμμένου κτιρίου της οδού Αφροδίτης στη Βέροια αφού το Δικαστήριο χθες τους απάλλαξε όλους από την κατηγορία της κατάληψης, και μόνο κάποιους τιμώρησε ελαφρά για απείθεια κατά της Αρχής, γιατί είχαν αρνηθεί να υποβληθούν σε σήμανση στην Αστυνομία.

Βέβαια στην απαλλαγή συνετέλεσε και η στάση που τήρησε ο Δήμος στο Δικαστήριο, που ήταν διαλλακτικός όσον αφορά τις ενέργειες πολιτών για καθαρισμό δημόσιων χώρων, όπως συνέβη εν προκειμένω με το κτίριο της οδού Αφροδίτης 8.

Πηγή: laosver.gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/10/12, 4:04 μ.μ.

    ΝΑΙ ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/10/12, 4:50 μ.μ.

    ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤ ΕΠΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΩΡΑΙΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/10/12, 9:06 μ.μ.

    αν τα λεγομενα παιδια ξαναπανε στο στεκι τους ο κοσμος που θα υποφερει απο την γειτονια να πανε στον δημο βεροιας να παραπονεθουν. Η αστυνομια δεν έχει ευθύνη. Εκανε αυτό που έπρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/10/12, 9:48 μ.μ.

    Μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που σε ψηφισα Κυρία Χαρούλα.Τετοια κωλοτούμπα ούτε ο Μελίσσανιδης στους Ολυμπιακους Αγώνες. Τα συγκεκριμένα παλικάρια μας έχουν κάνει την ζωη δύσκολη , λες και δεν είναι ήδη δυσκολη απο μόνη της. ¨Οποτε θέλουν κάνουν κατάληψη όποιο μέρος θέλουν (Κυψέλη , οδός Αφροδίτης , πλατεία Δημαρχείου), βαράνε ντεσιμπέλ στο φουλ έως το πρωί (διάφορα Σαββατα, Επιτάφιος κτλ) και η Δήμαρχος μας, στην πιο κρίσιμη στιγμη, όταν έπρεπε να υπερασπιστεί τους πολίτες που εκπροσωπεί, την έκανε γυριστή. Καταλαβαίνεις Κυρία Χαρούλα τι ολέθριο λάθος έκανες? Καταλαβαίνεις πόση δύναμη τους έδωσες με την κίνηση σου αυτή? Η χρυση αυγή πρέπει να σε στησει άγαλμα με τις ψήφους που θα τους στείλεις στις επόμενες εκλογές. Γιατί η μόνη μας διέξοδος είναι αυτή πλέον. Εσένα και την παράταξη σου σε έχουμε ξεγράψει πλέον. Να φύγει αυτη η τετραετία και να μην μας ξανάρθει ποτέ τέτοια λιγόψυχη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/10/12, 9:18 π.μ.

    ΤΙ ΤΣΟΥΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΡΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΝ ΑΝΟΙΓΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Η Χ.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ε? Ε ΡΕ ΑΝΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/10/12, 4:22 μ.μ.

    Ο απλός κόσμος δεν βλεπει καμια διαφορα με αυτους και με την Χ.Α. Ϊδια ρούχα, ίδια χρωματα, ίδιες πρακτικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο