Έκαψαν κάδους απορριμμάτων στη οδό Βενιζέλου στη Βέροια

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2012, σημειώθηκε για ακόμη μια φορά περιστατικό καύσης δύο πλαστικών  κάδων απορριμμάτων στη οδό Βενιζέλου και Κονίτσης γωνία στη Βέροιας και χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να μην απειληθεί το κατάστημα Super Market Αρβανιτίδη. 

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο απ τη μεριά του ο Δήμος της Βέροιας θέλει να τονίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες όχι απλά στερούνται ίχνους λογικής, αλλά στρέφονται ευθέως σε βάρος του σκληρά δοκιμαζόμενου κοινωνικού συνόλου .

Σε μέρες βαθιάς οικονομικής κρίσης, όπου το ζητούμενο είναι να επικρατήσει αλληλεγγύη για να μειωθούν οι δαπάνες που βαρύνουν μέσω έμμεσων ή άμεσων φόρων και τελών τα νοικοκυριά, αυτοί που επιδίδονται σε τέτοιου είδους βανδαλισμούς λειτουργούν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Mόλις διάβασα τὸ δημοσίευμα σὲ μία κυρία τῆς γειτονιᾶς, ἡ ὁποία ἀνεφώνησε: «Καλέ, μήπως ἦταν τίποτα κοινωνικοὶ ἀγωνιστὲς ἢ ἀντεξουσιαστὲς αὐτοὶ ποὺ ἔβαλαν τὴν φωτιά;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/12, 10:04 μ.μ.

    Εσυ δηλαδη τι νομιζεις οτι εισαι που γραφεις σε ολα τα blogs comments? καποιου ειδους αγωνιστης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο