Βέροια: Η ασυδοσία των αφισών... Μέχρι και αφίσες από Κοζάνη σε ταμπλό του Δήμου

Μέχρι πριν λίγους μήνες, η Βέροια ήταν - ίσως - η μοναδική πόλη της Ελλάδας που έβαλε τέλος στο κρέμασμα αφισών (που σύντομα γίνονται κουρέλια) από κάθε κολόνα ή άλλο πιθανό σημείο, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Δήμου. Εδώ και λίγο καιρό ξανά το ίδιο φαινόμενο άρχισε δειλά δειλά να κάνει την επανεμφάνιση του και ιδιαίτερα στις εισόδους της πόλης. 

Μάλιστα, τόσο είναι το θράσος ορισμένων, που σε ταμπλό στην είσοδο της Βέροιας από την Εγνατία Οδό (όπου ο Δήμος Βέροιας με σχετική αφίσα εντός του ταμπλό προέτρεπε τους πολίτες και τους φιλοξενούμενους για σεβασμό της πόλης, για θέματα καθαριότητος και περιβάλλοντος, καθώς και την προτροπή για ανακύκλωση συσκευασιών), κόλλησαν αφίσα για φεστιβάλ εκδηλώσεων στην Κοζάνη, καλύπτοντας για μέρες την αφίσα του Δήμου Βέροιας.

Στο ίδιο ταμπλό - φιλέτο, πριν μερικούς μήνες κάποιος άλλος επαγγελματίας διαφήμιζε τη πραμάτεια του, αλλά ακόμα και σήμερα μερικοί βρίσκουν τον τρόπο να προσβάλλουν την προσπάθεια του Δήμου και την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου. 

Επιπλέον, αν και σε πολύ μικρότερη ένταση, οι αφίσες "στολίζουν" τις κολόνες φωτισμού σε διάφορα σημεία. Ευτυχώς, ακόμη η εικόνα για αυτό το θέμα δεν είναι αποκαρδιωτική, ωστόσο το αναφέρουμε για να έχουν γνώση οι φύλακες...

Πάντως, ειδικά για το θέμα με την γιγαντοαφίσα επάνω στο ταμπλό του Δήμου, θα πρέπει οι αρμόδιοι, από Βέροια και από τον φορέα της Κοζάνης, να αισθάνονται ντροπή, τόσο επειδή τοποθετήθηκε η αφίσα, αλλά - κυρίως - επειδή για μέρες ολόκληρες παρέμενε εκεί. 
Εκτός βέβαια και αν υπήρξε συνεννόηση. Δηλαδή από το γειτονικό Νομό να μπορούν να κολλάνε ότι θέλουν, όπου θέλουν και να μην έχουν να φοβηθούν τίποτα ή να υπολογίζουν κανένα... 

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Είσοδος Βέροιας από Εγνατία Οδό. Η πρώτη εικόνα κατοίκων και επισκεπτών...

Είσοδος Βέροιας. Η πρώτη εικόνα κατοίκων και επισκεπτών... Αφίσα από Κοζάνη και Δικαστικό Μέγαρο!

Είσοδος Βέροιας από Νάουσα. Αυτή την αφίσα κάλυψαν στο ταμπλό του κόμβου της Εγνατίας

Κόμβος Βέροιας - Εγνατία Οδός...





Φράγμα Αλιάκμονα...
Αγ. Βαρβάρα Βέροιας - Δρόμος προς Βεργίνα!
Κόμβος Εγνατίας Οδού - Είσοδος Βέροιας
Αγ. Βαρβάρα Βέροιας - Δρόμος προς Βεργίνα!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/7/13, 12:37 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ-ΛΑΔΙ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο