Η Βέροια είπε "όχι" στον ΕΝΦΙΑ (βίντεο)


Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Συλλαλητήριο κατά του ΕΝΦΙΑ, που διοργάνωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, έπειτα από διαπαραταξιακή ομόφωνη απόφαση, το βράδυ της Πέμπτης (30/10), στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.


Στη συγκέντρωση μίλησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχος Χατζηθανασίου και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων (ο Κώστας Βοργιαζίδης, ο Ζήσης Πατσίκας εκπροσωπώντας τη "Δύναμη Πολιτών", ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο Νίκος Μπέκης, ο Αντώνης Μαρκούλης και ο Γιώργος Μελιόπουλος), καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων και συλλόγων της Βέροιας, ενώ τον συντονισμό είχε ο Γιάννης Παντερμαράκης.

Το "παρών" έδωσαν εκπρόσωποι πολιτικών, κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της περιοχής, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης μαζί με τον δικηγόρο Τάσο Μπαρτζώκα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Νίκος Πατσιαβούρας,  δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ.α.


Μετά το τέλος των τοποθετήσεων και των χαιρετισμών, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας διάβασε Ψήφισμα, το οποίο αποδέχτηκαν ομόφωνα οι παραβρισκόμενοι.


Δείτε παρακάτω ΟΛΗ την εκδήλωση, όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το InVeria.gr: 













Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο