Βέροια: Νέο τροχαίο με πρόσκρουση σε κολόνα στην οδό Σταδίου (φώτο)

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με πρόσκρουση ΙΧ σε κολόνα, επί της οδού Σταδίου της Βέροιας, με όμοιο τρόπο και μόλις λίγα μέτρα (στην επόμενη κολόνα) από το πρόσφατο συμβάν (στις 19/5) που είχε ρίξει την κολόνα φωτισμού (δείτε το θέμα εκείνο), σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (31/5/2015).

Το ΙΧ που οδηγούσε άνδρας νεαρής ηλικίας, έφυγε - για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους - από την πορεία του και καρφώθηκε κάθετα στην κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό και τραυματισμό του οδηγού.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εν συνεχεία περιπολικό της Τροχαίας, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, που συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (1 π.μ.): Η οδός Σταδίου (και τα δύο ρεύματα) παρέμεινε κλειστή για περίπου μισή ώρα, προκειμένου να απομακρυνθούν γυαλιά και άλλα θραύσματα του οχήματος, καθώς και το ίδιο το όχημα.

Μέσα σε 10 μέρες, δύο πανομοιότυπα περιστατικά... Όσο και αν η στροφή (στο ύψος της διασταύρωσης Λαζοχωρίου) είναι επικίνδυνη, πάντα τον κύριο λόγο παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας. Δυστυχώς, στο σημείο - πέρα από τα πολλά ατυχήματα - έχουμε θρηνήσει και ανθρώπινες ζωές. ΠΡΟΣΟΧΗ!
 Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο