Πρωτοφανής απεργιακή συγκέντρωση στη Βέροια (βίντεο - φωτορεπορτάζ)

Μεγαλειώδης και πρωτοφανής στα χρονικά ήταν η απεργιακή συγκέντρωση της πλ. Δημαρχείου, στη Βέροια, στην οποία συμμετείχε το σύνολο, σχεδόν, των επιστημονικών, εμπορικών, εργατικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών φορέων της Βέροιας.

Γιατροί, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, φορετεχνικοί, έμποροι και επαγγελματίες, ένωσαν τις φωνές τους με υπαλλήλους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με συνταξιούχους, κτηνοτρόφους, αγρότες, αλλά και επαγγελματίες στο κλάδο των μεταφορών, ταξί, αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ, τουριστικούς πράκτορες, αλλά και Σχολές Οδηγών. Μαζί με όλους τους κλάδους, άνεργοι, φοιτητές, αλλά και αντιεξουσιαστές.

Οι εκτιμήσεις μιλούν για 1.500 με 2.000 άτομα, τα οποία είτε είχαν προσυγκεντρώσεις και μετέβησαν με πορεία στην πλατεία (Εμπορικός Σύλλογος, Δικηγόροι, Γιατροί, Φαρμακοποιοί, Οδοντίατροι) ή συγκεντρώθηκαν αμέσως στην πλατεία.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, που συντόνιζε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, Δημήτρης Ταχματζίδης, έλαβαν το λόγο εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, ωστόσο επικράτησε εκνευρισμός πριν την έναρξη, σχετικά με το ποιοι θα μιλήσουν.

Τον κύκλο των χαιρετισμών άνοιξε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, ενώ μίλησαν πρόεδροι και εκπρόσωποι από τους συλλόγους Γιατρών, Οδοντιάτρων, Κομμωτών, Εμπορικό Βέροιας, ΑΔΕΔΥ, Τουριστικών Πρακτόρων, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Φορετεχνικών, αγροτών, καθώς και από πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα. Την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Δημήτρης Ζυγουλιάνος. 

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην Πλ. Ωρολογίου.

Δείτε βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο