"Τον νυμφώνα σου βλέπω..." - Στη Μελίκη για την πρώτη ακολουθία Νυμφίου ο Μητροπολίτης Βεροίας

Στον Ναό Αγ. Παρασκευής Μελίκης χοροστάτησε στην πρώτη ακολουθία της Μ. Εβδομάδας, την Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Δευτέρας) ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, το απόγευμα της Κυριακής (24/4). 

Δείτε  βίντεο και σχετικές φωτογραφίες:



Πρόγραμμα κίνησης μέχρι και την Κυριακή του Θωμά

Την Μ.Δευτέρα 25 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου.

Την Μ.Τρίτη 26 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Νησέλι.

Την Μ.Τρίτη 26 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Δάσκιο.

Την Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσσης Βεροίας.

Την Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοπανού.

Την Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.

Την Μ.Παρασκευή 29 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στις Μεγάλες Ώρες και στον Εσπερινό της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Μ.Παρασκευή 29 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Μ.Σάββατο 30 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Χριστού ενορία Αγίου Ιωάννου Ελεήμονος Βεροίας.

Το Μ.Σάββατο 30 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος, στις 12:00 μ.μ. θα προεξάρχει στην Τελετή της Αναστάσεως στην Πλατεία Ελιάς και εν συνεχεία θα τελέσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου στις 11:00 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 7:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 2 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της 1ης Μεραρχίας στην Βέροια.

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 2 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης των Νεομαρτύρων Παλαιοχωρίου.

Την Τρίτη της Διακαινησίμου 3 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μονοσπίτων επί τη εορτή της Αγίας Μαύρας.

Την Τρίτη της Διακαινησίμου 3 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 4 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό των Αγίων πέντε Ναουσαίων Ιερομαρτύρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναούσης.

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 5 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Πολιούχου Ειρηνουπόλεως.

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 5 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 6 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης και εν συνεχεία θα προεξάρχει στην πάνδημη λιτανεία προς το Κιόσκι (Χώρος Μαρτυρίου) όπου θα τελέσει αρτοκλασία.

Την Κυριακή του Θωμά 8 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί τη εορτή του Ολοκαυτώματος της Νάουσας. Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στο Χώρο Θυσίας στην Νάουσα.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο