Η Βέροια τίμησε τον Πολιούχο της Άγιο Αντώνιο - Χειροτονήθηκε ο αρχιδιάκονος της Μητρόπολης (φώτο)

Τον Πολιούχο της Άγιο Αντώνιο το Νέο τίμησε η Βέροια, με την πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία και τα εγκώμια του Αγίου, ενώ η καθιερωμένη λιτανεία δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της βροχής. 

Κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας, που προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κοζάνης Παύλος και συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Κηφισίας Κύριλλος, Ελασσώνος Χαρίτων και, φυσικά, Βεροίας τελέστηκε η εις πρεσβύτερο χειροτονία του μέχρι πρότινος Αρχιδιακόνου της Μητροπόλεως π. Πρόδρομου Γκιτζαρλιώτη


Μεταξύ των παρόντων ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο βουλευτής του κόμματός του Ιωάννης Σαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας υποστράτηγος Χρήστος Σίμος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ημαθίας Γεώργιος Τουλίκας, ο Διοικητής της ΠΥ Βέροιας Αλέξανδρος Κουβακάς, ο δικηγόρος και πολιτευτής Τάσος Μπαρτζώκας, οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύσης Διαμαντόπουλος και Αναστασία Μαυρίδου αντίστοιχα, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ.α.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο