Ποδαρικό με... χορό και δεδομένη επιτυχία έκανε ο Π.Σ. Πατρίδας "Ευ. Χωραφάς" (βίντεο - φώτο)

Με την αναμενόμενη μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρωτοχρονιάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "Ευ. Χωραφάς" και της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2017, στο κέντρο "Σείριος".

Ο χώρος αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει όλους όσοι ήθελαν να παραστούν, ενώ η προσέλευση του κόσμου γινόταν μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα και κανένα τραπέζι δεν έμενε άδειο...


Στην αρχή της βραδιάς, παρουσιάστηκαν χοροί από τα χορευτικά σχήματα του συλλόγου, ενώ τον κόσμο καλωσόρισε ο πρόεδρος του "Ευ. Χωραφάς", Αντώνης Καγκελίδης, ευχαριστώντας για την ένθερμη στήριξη όλου του κόσμου. 


Επίσης, τιμήθηκαν τρία άτομα που έχουν προσφέρει πολλά στην Πατρίδα, στον Σύλλογο και την ποντιακή παράδοση, ο Νίκος Ξανθόπουλος από την Αλεξάνδρεια, ο Υπάτης Χατζίδης από την Πατρίδας και ο δραστήριος εφημέριος της Πατρίδας π. Διονύσιος Συρόπουλος


Ανάμεσα στους εκατοντάδες που έδωσαν το "παρών" στην βραδιά, ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, ο δικηγόρος - πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, δημοτικοί σύμβουλοι (Ορφανίδης, Γαϊτάνου, Σουμελίδης, Γουλτίδης κ.α.) πρόεδροι και μέλη ποντιακών και μη σωματείων (Παύλος Σαρημιχαηλίδης από την ΕΛΒ, Φώτης Φανιάδης από την ΕΛΠΝ, Βασίλης Δημητριάδης και Δώρα Μπαλτατζίδου από την "Μίεζα" κ.α.).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την βραδιά: 





Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο