Έγιναν τα εγκαίνια κλειστού σκοπευτηρίου της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια - Εντυπωσιακή επίδειξη ρίψης βολών από τα ΕΚΑΜ (βίντεο - φώτο)

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 18 Μαρτίου τα Εγκαίνια του κλειστού σκοπευτηρίου της Σχολής Μετεκπαίδευσης ΕΛ.ΑΣ. Β. Ελλάδας στο Πανόραμα της Βέροιας.

Η τελετή έγινε με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη, του προϊστάμενου του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδας αντιστράτηγου Χρήστου Δραγατάκη και άλλων ανώτατων αξιωματικών του Σώματος, του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας υποστράτηγου Γεωργίου Βύνιου, βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών κ.α.


Στην αρχή της τελετής ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης Αστ/κος Υπ/ντης Διονύσιος Κούγκας αναφέρθηκε στο νέο υπερσύγχρονο σκοπευτήριο, που αποτελεί δωρεά της εταιρίας SOUKOS robots, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη και του προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, καθώς και του δωρητή του σκοπευτηρίου, Κωνσταντίνου Σούκου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλους της SOUKOS robots. Μάλιστα, αποδόθηκαν αναμνηστικά στον δωρητή, εκ μέρους του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και της Σχολής Μετεκπαίδευσης.


Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε αγιασμό των εγκαινίων στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου, κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων και έγινε επίδειξη ρίψης βολών από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης.


Να σημειωθεί ότι το υπερσύγχρονο σκοπευτήριο θα μπορεί να χρησιμοποιείται και εκτός της αστυνομίας, είτε από τον Στρατό ή ακόμα και από ιδιώτες, έναντι πληρωμής, όπως ανέφερε ο κ. Κούγκας.



Δείτε βίντεο και περισσότερες φωτογραφίες από την τελετή:





Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο