Με... δεκάδες αστυνομικούς κατάφερε να μιλήσει ανενόχλητος ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βέροια - Απαξίωσε τους συγκεντρωμένους αγρότες (βίντεο - φώτο) - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Με... δεκάδες αστυνομικούς κατάφερε να μιλήσει ανενόχλητος ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βέροια - Απαξίωσε τους συγκεντρωμένους αγρότες (βίντεο - φώτο)


Καλά φυλασσόμενος από αστυνομικές δυνάμεις, εντός και εκτός Ημαθίας, βρέθηκε στη Βέροια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, για να μιλήσει σε συνέδριο για το ροδάκινο στην πόλη. 

Ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή να μην περάσει κανένας από τους διαμαρτυρόμενους αγρότες και η Αστυνομία, άλλοτε με το καλό και σε ορισμένες περιπτώσεις με έντονο τρόπο κατάφερε να τους κρατήσει έξω και ο Υπουργός να μιλήσει ανενόχλητος στο κοινό. 


Μάλιστα, υπήρξαν και αστυνομικοί που έδειξαν παραπάνω ζήλο από ό,τι θα έπρεπε, με χαρακτηριστικό παράδειγμα του... ζήλου, να είναι περιστατικό με ομάδα διαδηλωτών που κατάφερε να μπει μετά από ώρα στην αίθουσα, ωστόσο πριν καταφέρουν να ανοίξουν πανό διαμαρτυρίας, τους έβγαλαν... σηκωτούς. Όμως, το γεγονός ότι ένας αστυνομικός (με πολιτικά) έβγαλε "αγκαζέ" μέχρι τον δρόμο έναν από τους διαδηλωτές άναψε και πάλι τα αίματα, ώσπου επενέβησαν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και απομάκρυναν κακήν κακώς τον αστυνομικό που εξόργισε τους συγκεντρωμένους.


Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων αγροτικών συλλόγων από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, πετάχτηκαν ροδάκινα στο δρόμο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.


Τελικά, αν και οι διαδηλωτές περίμεναν για πολύ ώρα τον Υπουργό έξω από την "Εληά", έχοντας διαχωριστεί μάλιστα και στην μπροστινή και στην πίσω πλευρά της πλατείας, δεν κατάφεραν να τον δουν, καθώς ο - άλλοτε σύντροφος και συναγωνιστής των αγροτών - υπουργός, προτίμησε να κρυφτεί, αντί να δεχτεί να ακούσει τους αγρότες.

Δείτε βίντεο
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');