Ο Μητροπολίτης Αγ. Πετρούπολης Ρωσίας στη Βέροια


Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρουπόλεως της Ρωσίας κ. Βαρσανούφριος επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Βεροίας,Ναούσης και Καμπανίας.

Τον Μητροπολίτη Αγίας Πετρουπόλεως κ. Βαρσανούφριο υποδέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Μητροπολίτης Βεροίας κ.Παντελεήμων ο οποίος μετά από ανταλλαγή δώρων παρέθεσε προς τιμήν του προσκεκλημένου Ιεράρχου επίσημο γεύμα.

Έπειτα ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρουπόλεως κ. Βαρσανούφριος μετά της συνοδείας του μετέβησαν στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο για να προσκυνήσουν τη θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Σουμελιωτίσσης. Τον Ρώσο Μητροπολίτη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγία Σουμελά Γεώργιος Τανιμανίδης ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Μελισσανίδειο Μέλαθρο.

Εν συνεχεία επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας όπου τους υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Παντελεήμων Κορφιωτάκης και η Αδελφότητα της Μονής. 

Μετά από την προσκύνηση τη εφεστίου Εικόνος της Παναγίας Δοβρά ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρούπολης προσκύνησε στον υπό κατασκευή Ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως και ξεναγήθηκε στην κρύπτη του Αγίου Λουκά με τα έργα τέχνης του κ.Βαρλάμη.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');