Με βροχή και κρύο η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Βέροια (200+ φώτο)


Υπό βροχή και κρύο διεξήχθη η παρέλαση στη Βέροια, η οποία μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξή της ήταν αμφίβολο αν θα γίνει και όλοι περίμεναν την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας. Βεβαίως, μπορεί η παρέλαση να έγινε, αλλά ο κόσμος δεν κατέβηκε στους δρόμους. 

Το πρωί, τελέστηκε Θ. Λειτουργία και Δοξολογία στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ενώ συλλειτούργησε μαζί του ο Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος.

Εντός του Ναού εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Φώτη Κουτσουπιά και λίγη ώρα μετά έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλ. Ωρολογίου. Τέλος, στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η παρέλαση συλλόγων, σχολείων και τμημάτων της 1ης Μεραρχίας Πεζικού.

Όπως συμβαίνει συνήθως τα τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση δεν εκπροσωπήθηκε, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Φρόσω Καρασαρλίδου, από τον ΣΥΡΙΖΑ και Απόστολος Βεσυρόπουλος, από τη ΝΔ, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο νέος διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, οι διοικητές των τοπικών Σωμάτων Ασφαλείας κ.α 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ: 

(πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)





























































































































































































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο