Η Νάουσα τίμησε την 196η Επέτειο του Ολοκαυτώματός της (φώτο)


Την 196η Επέτειο του Ολοκαυτώματός της τίμησε η Νάουσα. Το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση, ρίψη στεφάνου στην Αράπιτσα και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Χώρου Θυσίας, ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Ναουσαίων Νεομαρτύρων, στο πάρκο της πόλης και, τέλος, πραγματοποιήθηκε παρέλαση από συλλόγους, σχολεία και τμήματα της Β' Μοίρας Καταδρομών Νάουσας. 


Στην Θ. Λειτουργία και τη Δοξολογία συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και ο τοπικός ιεράρχης, Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας στον Χώρο Θυσίας, εκφώνησε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Σπυρίδων Λίτσας.


Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε στις εκδηλώσεις ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο βουλευτής Β' Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χρήστος Αντωνίου, ενώ παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Χρήστος Σιμούλης, ο διοικητής της ΠΥ Νάουσας αντιπύραρχος Νικόλαος Παλαμούτης, ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργος Μπίκας, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Νάουσας και άλλων περιοχών. 












































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο