Προσοχή! Τσαντάκηδες στη Βέροια

Την τσάντα μιας ανυποψίαστης γυναίκας άρπαξαν χθες γύρω στις 8 το βράδυ δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι, στην οδό Ακροπόλεως, στον Προμηθέα της Βέροιας. Οι δύο τσαντάκηδες έδρασαν αστραπιαία, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να μην προλάβει να αντιδράσει.
Το θράσος περισσεύει, ακόμα και σε ώρες που υπάρχει κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, για αυτό και δεν πρέπει ούτε στιγμή να αφαιρούμαστε, καθώς οι επιτήδειοι καραδοκούν σαν κοράκια…

 

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ….


    Τι απόγινε η είδηση για την «Ιερή Κόντρα» με τον μητροπολίτη και τον αρχιμανδρίτη??? Γαργάρα??? Έπεσε ψαλίδι???
    Να σου βγάλω νέα είδηση? «ΙΕΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ» ….. για τα υπόλοιπα ενημέρωσέ μας εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν την βγάλεις με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, μετά χαράς να τη βγάλεις.

    Μέχρι τότε, άσε να μας να διαχειριζόμαστε το κείμενά μας όπως νομίζουμε.

    Πληροφοριακά, κατά καιρούς θα σβήνονται διάφορα θέματα, για πρακτικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ,
    Σε διαβάζουμε γιατί πράγματι είσαι από τους πιο μάχιμους δημοσιογράφους της πόλης μας. Το πιστεύω και το εννοώ αυτό. Γι’ αυτό μου έκανε εντύπωση η τόσο ξαφνική αποσιώπηση του θέματος, για το οποίο ήσουν ο μόνος που τόλμησες να μιλήσεις. Οφείλεις, θεωρώ, μια απάντηση στους αναγνώστες σου. Καλοπροαίρετα σου το λέω, θέλουμε να συνεχίσεις να δημοσιογραφείς χωρίς να φοβάσαι κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να΄σαι καλά για τα λόγια σου.

    Δεν υπάρχει φόβος, γιατί αν υπήρχε δεν θα ανέβαινε καν.

    Αυτό που ήταν να πούμε το είπαμε και το δημοσιοποίησαμε. Διαβάστηκε και σχολιάστηκε. Αλλά, επειδή διαπιστώθηκε μία "έξαρση" κρουσμάτων ανωνυμογραφίας και ύβρεων (ευτυχώς ήμασταν online και το προλάβαμε) θεωρήσαμε καλύτερο να αφαιρέσουμε τη δυνατότητα εκτόξευσης λάσπης, με τις "πλάτες" τις δικές μας.

    Το να σβήσουμε ένα σχόλιο είναι εύκολο, αλλά δεν είναι στις αρχές μας. Για αυτό ή όλα ή τίποτα που λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως να χεις δίκαιο, όμως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια του διαλόγου, στα πλαίσια, φυσικά, της σοβαρότητας και της κοσμιότητας. Δεν είναι, νομίζω, θέμα μόνο των παπάδων, αλλά ενδιαφέρει πιστεύω αρκετούς από τους πολίτες της Βέροιας, όχι ασφαλώς για το περιεχόμενό του (εγώ για παράδειγμα δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός ο Οικουμενισμός) αλλά για τον τρόπο που συμπεριφέρονται και λειτουργούν οι εκφραστές(;) της πίστης μας.
    Προσωπικά, παρόλο που δεν γνωρίζω ούτε τον αρχιμαντρίτη ούτε τον μητροπολίτη, ενοχλήθηκα από το γεγονός ότι η απάντηση της μητρόπολης υπογράφεται από κάποια «Σύναξη ιερέων». Θέλουν δηλαδή να μας πουν ότι οι παπάδες στο Ρουμλούκι και στα Πιέρια σκαμπάζουν από Οικουμενισμούς και τα παρόμοια?
    Το ζήτημα έχει ενδιαφέρον σε συσχετισμό με όσα έχουν προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες αναφορικά με τη στάση της μητρόπολης σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την τοπική κοινωνία (πιστεύω πως όσοι διαβάζουν τον τοπικό τύπο θα θυμούνται καλά).
    Ευχαριστώ και συγνώμη για τις παρατηρήσεις μου. Δεν έχουν σκοπό να θίξουν αλλά να προβληματίσουν – όσους φυσικά ενδιαφέρονται, γιατί, ασφαλώς, ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών ίσως να αδιαφορεί πλήρως για το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο