Ο Δήμος Βέροιας αναλαμβάνει τη μεταφορά των μαθητών στα αθλητικά σχολεία

Νέα πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί (γύρω στις 12) οι μαθητές των αθλητικών σχολείων της Βέροιας, για την μεταφορά τους στους χώρους προπόνησης.

Λύση στο αδιέξοδο, έδωσε ο δήμος Βέροιας με την απόφασή του να καλύψει το κόστος έως τις 31/12 και να αναλάβει εξ ολοκλήρου το θέμα από τη νέα χρονιά, όταν και πλέον η αρμοδιότητα θα είναι των Δήμων.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Στους μαθητές που συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο της Βέροιας μίλησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος τους ανακοίνωσε ότι από αύριο τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κανονικά, καθώς θα αναλάβει ο Δήμος το θέμα, αν και μέχρι τις 31/12 είναι καθαρά αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Νομαρχίας Ημαθίας.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/11/10, 9:57 π.μ.

    Για άλλη μια φορά μπράβο στη Χαρούλα και τους συνεργάτες της για την άμεση λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του Αθλητικού γυμνασίου Βέροιας και ας μην είναι ακόμη στην αρμοδιότητά της. Σε αντίθεση με τον Νομάρχη ο οποίος μας εγκατέλειψε μία εβδομάδα μετά τις εκλογές και αφού βγήκε. Αισθάνομαι δικαιωμένη γιατί ψήφισα τη Χαρούλα και όχι τον Καραπαναγιωτίδη. Οι άνθρωποι και οι πολιτικές φαίνονται στην πράξη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλά πρέπει να λέγονται φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος ο τελευταίος μαθητής στο βίντεο!!! Πήγε αποφασισμένος να τα χώσει!!! Σίγουρα δεν άκουσε τίποτα από όσα είπε ο Μαυροκεφαλίδης και παρόλο που (προς τιμήν του Δήμου) δόθηκε άμεσα λύση, εξέφρασε το παράπονό του για την ανοργανωσιά και την ασυνεννοησία Νομαρχίας – Δήμου. Εν πάση περιπτώσει, νομίζω πως είναι ενθαρρυντικό που και η νέα γενιά δεν είναι τελικά τόσο πρόβατα όσο ορισμένοι θέλουν να τους παρουσιάζουν. Μπορεί να ήταν λίγο «άκυρος» ο φίλος μας, ήταν όμως σίγουρα δυναμικά παρόν στον αγώνα.
    (Σημείωση: Τουλάχιστον τα παιδιά αυτά είχαν ένα σοβαρό λόγο. Δε διαδηλώνουν για την τυρόπιτα στο κυλικείο του σχολείου τους, όπως έκανε η δική μου γενιά.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικά τα παιδιά "έχωναν". Ίσως είχαν δίκιο από την πλευρά τους, δεν έβλεπαν το ποιος είναι απέναντί τους, αλλά έναν πολιτικό. Και τον πήρε η μπάλα... Βέβαια, ο κ. Μαυροκεφαλίδης ως δάσκαλος είχε εμπειρία και τα έβγαλε πέρα μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο