Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες για τη δολοφονία του 35χρονου Ναουσαίου στην Κουλούρα

Γενική άποψη του χώρου της επιχείρησης για την ανάσυρση του θύματος
Το πτώμα ενός 35χρονου από τη Νάουσα, που αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα, ανέσυρε χθες κλιμάκιο της ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, στην κοίτη της τάφρου 66, κοντά στην Κουλούρα.

Ο 35χρονος άνδρας, όπως δήλωσε η μητέρα του στην Ασφάλεια Νάουσας, τη Δευτέρα έφυγε με το αγροτικό του αυτοκίνητο από το σπίτι του και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνταν.

Την Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι, το όχημα  βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Κουλούρας και από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας διαπίστωσαν πως ο 35χρονος συναντήθηκε με 28χρονο Αλβανό, ο οποίος και προσήχθη στο Τμήμα για εξέταση.
Κατά τη διάρκεια της εξέτασης διαπιστώθηκε πως ο αλλοδαπός είχε στην κατοχή του προσωπικά αντικείμενα του αγνοούμενου – μέχρι τότε – 35χρονου, τα οποία και αναγνωρίστηκαν από τους οικείους του.

Ο δράστης ομολόγησε πως όντως είχε συναντηθεί με το θύμα στην Κουλούρα και κατευθύνθηκαν σε κοντινή αγροτική περιοχή (όπου και βρέθηκε το όχημα). Εκεί, όπως είπε στους αστυνομικούς, έπειτα από διαφωνία για προσωπικούς λόγους, τον τραυμάτισε θανάσιμα, χτυπώντας τον αρχικά με ξύλο και έπειτα με αιχμηρό αντικείμενο. Θέλοντας να εξαφανίσει τα ίχνη, ο 28χρονος δράστης πέταξε το άψυχο σώμα του 35χρονου στην κοίτη της παρακείμενης τάφρου και έβαλε φωτιά στο χώρο επιβατών του οχήματος.
Το όχημα του Γραφείου Τελετών που μετέφερε τη σωρό του θύματος
Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, υπό την καθοδήγηση του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Πύραρχου Διονύσιου Ντόβα, εντόπισε μετά από ολιγόωρη έρευνα το πτώμα του 35χρονου, μόλις 3 χιλιόμετρα από το σημείο που διαπράχθηκε η δολοφονία, καθώς αν και πέρασαν 5 ημέρες από το συμβάν και παρά το δυνατό ρέμα, το συγκράτησαν κλαδιά από δέντρα που υπήρχαν στην κοίτη της τάφρου.

Η εξέταση του δράστη ήταν επεισοδιακή, καθώς γύρω στις 11 το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι άνδρες της Ασφαλείας του διεμήνυσαν ότι πρόκειται να ψάξουν και στο σπίτι του, ο 28χρονος έσπρωξε τους δύο αστυνομικούς που ήταν παρόντες και κατευθυνόμενος προς το παράθυρο, πήδηξε από τον 1ο όροφο στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη ελαφρώς στη λεκάνη και να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Βέροιας. 
Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος Ναουσαίος ήταν άγαμος, ενώ ο 28χρονος Αλβανός δράστης διέμενε νόμιμα στη χώρα και είναι παντρεμένος με 1 παιδί, ωστόσο η οικογένειά του ζει στην Αλβανία.

Συνέντευξη Τύπου για το θέμα
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Κανάλης και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Δημήτριος Παπαχρήστου, πλαισιωμένοι από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Βέροιας, που εξιχνίασαν την υπόθεση
Για την επιτυχή εξιχνίαση της υπόθεσης ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης, παρουσία του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και των αξιωματικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας που εξιχνίασαν την υπόθεση, παραχώρησαν χθες το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, στη Βέροια.
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας συνεχάρη τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας για την άμεση και αποτελεσματική τους δράση στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ απευθυνόμενος προς τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δημήτριο Παπαχρήστου, δήλωσε ικανοποιημένος από την υπηρεσιακή ετοιμότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο