Παράσυρση πεζής χθες το μεσημέρι στη Βέροια


Αναστάτωση προκάλεσε παράσυρση πεζής γυναίκας χθες το μεσημέρι (Τρίτη 21/12) στην πλατεία Ωρολογίου, στο «πέταλο» που συνδέει την οδό Μητροπόλεως και την οδό Μ. Μπότσαρη.

Η πεζή γυναίκα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, όταν εκείνη την ώρα διερχόταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός.
Ο οδηγός αντιλήφθηκε την πεζή και προσπάθησε να την αποφύγει, με αποτέλεσμα να ανέβει στο κράσπεδο του πεζοδρομίου.


Να σημειωθεί ότι η μία κατεύθυνση (από Μητροπόλεως προς Μπότσαρη) ήταν μποτιλιαρισμένη από αυτοκίνητα, ενώ η αντίθετη όχι. Η πεζή διασχίζοντας το δρόμο, πέρασε ανάμεσα από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και επιχειρούσε να περάσει και από την ελεύθερη κατεύθυνση, όταν το όχημα την παρέσυρε.

Στο σημείο μετά από λίγη ώρα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο Βέροιας και, όπως μάθαμε, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει, ευτυχώς, καμία ανησυχία, ενώ για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί προανάκριση του τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Τέτοιες ώρες και μέρες, με αυξημένη κίνηση πεζών και οχημάτων, η προσοχή όλων πρέπει να είναι ιδιαίτερα τεταμένη… Οι μεν οδηγοί να έχουν στο νου τους ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να βρεθεί μπροστά τους και να τηρούν χαμηλές ταχύτητες, οι δε πεζοί, να ελέγχουν προσεχτικά και να σιγουρεύονται ότι έγιναν αντιληπτοί από τους οδηγούς, πριν διασχίσουν το οδόστρωμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο