Κάποιους τους έπεσε...βαρύ!

Κάποιοι από τους νέους δημοτικούς συμβούλους, που αναλαμβάνουν καθήκοντα - για πρώτη τους φορά - από 1/1/2011, παραβρέθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, για να...μπουν στο κλίμα.

Ωστόσο, φαίνεται πως τους έπεσε "βαρύ", αφού μετά από λίγη ώρα συνεδρίασης, άρχισαν να χασμουριούνται, να πιάνουν το κεφάλι τους με τα χέρια τους και, γενικά, έδειχναν πως δεν το αντέχουν όλο αυτό...

Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τη νεαρότερη δημοτική σύμβουλο της επόμενης θητείας, Χρύσα Σαββαΐδου, η οποία έδειχνε και ορεξάτη και προετοιμασμένη για τα καθήκοντά της. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις κρατούσε σημειώσεις...

Αλήθεια, πόσοι από τους νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους είχαν παρακολουθήσει μια ολοκληρωμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πριν αποφασίσουν να κατέλθουν στις εκλογές;

.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/12/10, 4:58 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
    ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ?

    ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ , ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αναφέρουμε πουθενά ότι η συγκεκριμένη παρακολούθησε... Το ερώτημα, άλλωστε, τίθεται ξεχωριστά.

    Αυτό που λέμε είναι ότι τουλάχιστον πήγε στη συνεδρίαση και αφού πήγε που πήγε, ασχολήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/12/10, 6:58 μ.μ.

    Απο τα νεα καβαλημενα καλαμια του συμβουλίου !!!
    Μίλα μαζί της και θα καταλάβεις πως εχει λιγο ψηλά το αμανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ελπίσουμε ότι είναι απλά από το...άγχος. Αν είναι όντως επί καλαμίου, θα μας έβρει μπροστά της, καθώς η αλήθεια είναι ότι έχουμε αλλεργία στις καλαμιές!

    Αλλά, κύριες και κύριοι, ειδικά όταν εκφέρουμε άποψη για ένα πρόσωπο, η στοιχειώδης ευγένεια επιτάσσει την μη ανωνυμία, καθώς μιλάμε για ένα πρόσωπο με ονοματεπώνυμο.

    Παρακαλούμε να το σεβαστείτε αυτό που ζητάμε, ως ελάχιστη χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/12/10, 11:20 π.μ.

    Πάντως εγώ έχω δεί πιο πολλές συνεδριάσεις απο μερικούς!!! Πάντως σοβαρά τώρα, είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικό το γεγονός ότι μελλοντικοί δημοτικοί σύμβουλοι απο τώρα δείχνουν ενδιαφέρον ακι ενεργό συμμετοχή. Μόνο ελπίδα μπορεί να μας προσφέρει ώς γεγονός. Επίσης υπάρχει καλό ποσοστό εκπροσώπησης της νεολαίας και αυτό είναι ένα ακόμα ενθαρυντικό γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πούμε και εμείς αγαπητέ που έχουμε παρακολουθήσει τις περισσότερες των συνεδριάσεων... Για δήμαρχοι έπρεπε να πάμε :D

    Είναι όντως ελπιδοφόρο που έπεσε ο μέσος όρος των ηλικιών και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια οι παρατάξεις (όποιες το έκαναν) που έβαλαν νέους ανθρώπους μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο