Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Βέροιας

Εδώ και δύο εβδομάδες και τα δύο ΚΑΠΗ της Βέροιας δεν έχουν θέρμανση, αφού, όπως μάθαμε, λόγω δυσχερών οικονομικών του Δήμου δεν μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο. 

Οι κεντρικές αίθουσες όπου περνούν την ημέρα τους εκατοντάδες ηλικιωμένοι, ζεσταίνονται με αιρκοντίσιον, όσο είναι δυνατόν, ενώ στα γραφεία του προσωπικού η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή, με δεδομένες και τις τσουχτερές χειμωνιάτικες ημέρες που περνάμε. 
Και δεν είναι μόνο τα ΚΑΠΗ… Ο Καλλικράτης ξεκινάει με ψυχρολουσίες των Δήμων, που ναι μεν πήραν αρμοδιότητες και… αξιώματα, όμως δεν πήραν χρήματα και πόρους για να μπορέσουν να λειτουργήσουν αξιοπρεπώς… Λέτε να αρχίσουν να βγαίνουν τα μαγκάλια;

Ας απαντήσει στα υπαρκτά αυτά προβλήματα ο υπουργός Εσωτερικών που θα επισκεφτεί τη Βέροια σε λίγες ημέρες. Ελπίζουμε να τα θέσουν οι οικοδεσπότες του. 


Πηγή: laosver.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΌΜΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ. ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο