ΕΝ. ΚΛΩ.: Αδιέξοδο και κοροϊδία…

Δυστυχώς δεν έχει  αίσιο τέλος η υπόθεση διάσωσης της Ενωμένης Κλωστοϋφαντου- ργίας, καθώς η απόφαση των πέντε πιστωτριών τραπεζών που καλούνταν  να πάρουν θέση την Παρασκευή, δηλαδή να αποφασίσουν, ουσιαστικά αν η εταιρία θα συνεχίσει να λειτουργεί  ήταν αρνητική.


Πλέον διαφαίνεται  πως η πολύπαθη Νάουσα θα ζήσει άλλη μια πτώχευση εργοστασίου, καθώς η ALPHABANΚ και η ΕΥRΟΒΑΝΚ διαφώνησαν με την χρηματοδότηση των 10 εκ. ευρώ και ουσιαστικά "σπρώχνουν" την εταιρία στο χείλος του γκρεμού.

Θυμίζουμε βέβαια, αυτό που λένε ξεκάθαρα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός  διαβεβαίωνε  πως τα «Κλωστήρια»  θα χρηματοδοτηθούν με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Η εγγύηση δόθηκε με τη βούλα του κράτους αλλά η εταιρία οδεύει προς πτώχευση.

Οι εργαζόμενοι παρακολουθούν τις εξελίξεις ανήμποροι να αντιστρέψουν την κατάσταση και από εδώ και πέρα αναμένονται οι αντιδράσεις των βουλευτών του Νομού και του δήμου της Νάουσας. Πλέον οι αντιδράσεις χρειάζεται να είναι δυναμικές με ότι συνεπάγεται αυτό.

Πηγή: naousanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο