Με 10.000 κοντέινερ (;) έρχεται το Σάββατο στην Ημαθία ο Κώστας Κιλτίδης

Από την υπογραφή του πρωτοκόλλου (14/8/2009)
Αν δεν υπάρξει εκ νέου αναβολή, ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, συνοδευόμενος από στελέχη της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", θα επισκεφθεί το ερχόμενο Σάββατο την Βέροια... 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με τον πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, επί Κυβέρνησης Ν.Δ, Κώστα Κιλτίδη, θα έρθουν και 10.000 κοντέινερ για μεταφορά κιβωτίων κομπόστας, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία του Αυγούστου του 2009, που - κακόβουλα - κάποιοι την χαρακτήρισαν "φιάσκο" και η οποία υπογράφτηκε μεταξύ του Α.Σ. ΠΡΟΟΔΟΣ και της ρωσικής εταιρείας Zaruberhtseme.


Πάντως, οι ίδιες... ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη και αν τα κοντέινερ δεν έρθουν, χιλιάδες ροδακινοπαραγωγών θα κατακλύσουν τον χώρο που θα βρίσκεται ο κ. Κιλτίδης (για την παρουσία του οποίου στο νομό μαθαίνουμε ότι επέμενε πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ παλιά, και νυν της ΔΥ.ΣΗ. από την Αλεξάνδρεια), για να τον υποδεχτούν μετά... βαΐων και κλάδων!

Τέλος, οι ίδιες (ελπίζουμε όχι προβοκατόρικες) πληροφορίες, αναφέρουν πως, λόγω του αναμενόμενου πρωτοφανούς σε μέγεθος πλήθους που θέλει να δει και συνομιλήσει με τον κ. Κιλτίδη, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας ή σε ανάλογης χωρητικότητας μέρος.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Aληθεια, τι απεγινε εκεινη η ιστορια; Μουφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλοι το είπαν μούφα, άλλοι φιάσκο, άλλοι σκάνδαλο... Διαλέγεις και παίρνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο