Αστυνομικό δελτίο για τους τσαντάκηδες και σύλληψη για ναρκωτικά

Σύλληψη ημεδαπών για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, στη Βέροια Ημαθίας, την 31-01-2011, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παράβαση του νόμου «Περί Ναρκωτικών». 

Ειδικότερα, την 21:00΄ ώρα της 31-01-2011, στην Βέροια, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 37 και 34 ετών, διότι ο α΄ δράστης κατελήφθη να κατέχει 13,3 γρ. ηρωίνης, ενώ λίγα μέτρα μακριά ήταν σταθμευμένο ενοικιασμένο Ι.Χ.Ε. αυτ/το, εντός του οποίου βρισκόταν η β΄ δράστιδα όπου τον περίμενε και σε έρευνα που της έγινε βρέθηκαν στην κατοχή της 0,5 γρ. ηρωίνης. Επίσης, σε έρευνα του ανωτέρω αυτοκινήτου  βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς με υπολείμματα ηρωίνης.
Σε έρευνα στην οικία του α΄ δράστη στην Θεσ/νίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
·    ένα (1) νάιλον φιξάκι με ύποπτη σκόνη συνολικού βάρους (0,5) γραμ.,
·    τριάντα (30) ναρκωτικά χάπια XANAX,
·    τρεις αυτοσχέδιες πίπες με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,
·    δύο (2) πλαστικά καλαμάκια με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας,
·    5,7 γρ. κάνναβης,
·    ένα (1) γυάλινο βαζάκι περιέχων ύποπτη σκόνη συνολικού βάρους (36,2)γραμ.,
·    ένα (1) νάιλον μικρόδεμα 19,2 γρ. ηρωίνης,
·    ένα(1) δοκιμαστικό σωλήνα με θερμοκρασίες και
·    θ) έναν (1) αυτοσχέδιο ναργιλέ με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας.
Συνολικά κατασχέθηκαν 33,0 γρ. ηρωίνης, 5,7 γρ. κάνναβης και 30 χάπια XANAX. Οι δράστες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Βέροιας.

Σύλληψη ημεδαπών για Κλοπή

-  Την 29-01-2011 και ώρα 13:15΄, προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας 56χρονη ημεδαπή και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων δραστών, οι οποίοι την 12:45΄ ώρα της ιδίας ημέρας αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. 
Την 19:00΄ ώρα της ιδίας ημέρας από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήχθη 19χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της παθούσας, ο οποίος ομολόγησε ότι από κοινού με 20χρονο ημεδαπό διέπραξαν την εν λόγω κλοπή. 
Εν συνεχεία από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας προσήχθη και ο έταιρος δράστης, ο οποίος ομολόγησε την πράξη ενώ κατά την προανάκριση προέκυψε ότι από κοινού διέπραξαν ακόμη δύο κλοπές σε βάρος ημεδαπών γυναικών οι οποίες έλαβαν χώρα στη Βέροια και στην Κουλούρα.
-  Συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Βέροιας.-    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο